Zapycha mi się partycja

Mój system to XP Home Edition.

Moje dzieci ściągaja różne filmiki, ale później je usuwają.

Jednak w związku z tym nagle okazuje się, że 2 dni temu miałem 3 GB wolnej przestrzeni a teraz nagle 600 MB.

Usuwam śmieci za pomocą “Oczyszczania dysku” oraz ręcznie z folderu systemowego “Temp”

Mało co to daje.

Gdzie ewentualnie mam jeszcze szukac tych śmieci i jak skutecznie posprzątać partycję, by znów było kilka GB, a nie pareset MB?

A przywracanie systemu masz włączone??Jeżeli tak to wyłącz,usuń wszystkie punkty przywracania oprócz najnowszego.

ccleanerem (dostępnym tutaj: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=88&id=1125 ) można usuwać wszystkie śmieci, mi potrafi 4gb usunąć czasem :smiley:

Witam skorzystaj z takich programów jak CCleaner i Odkurzacz dostępne na dobrychprogramach, te programy wyczyszczą Ci zbędne śmieci z systemu i pozwolą odzyskać miejsce na dysku! pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego Roku.

Dzieki za pomocne informacje!

I korzystając z okazji też życzę wszystkiego najlepszego Wszystkim userom tego forum (najlepszego w sieci) :mrgreen:

przeszukaj wszystkie programy typu emule i inne, na pewno znajdziesz jakieś zapomniane, nieusunięte bajki

Zainstalowałem “CCleaner” i uruchomiłem.

Pełne zwycięstwo! !!

Mam spowrotem kilka GB.

Znakomity program.