Zapytania komputera o dziwny plik

Witam.

Od około miesiąca używam nowego komputera z systemem Windows 8.1.

Od jakiegoś czasu wyskakują mi zapytania o jakiś dziwny plik (nie mogłem znaleźć rozwiązania na internecie, ale możliwe że nie szukałem dobrze) całość jest na dołączonym screenie. Mam podejrzenia że to jakiś wirus, ale za Chiny nie wiem jak to sprawdzić. 

Screenshot 2016-11-06 18-30-17.jpg

Na początek przeskanuj może system tymi programami:

http://www.dobreprogramy.pl/Malwarebytes-AntiMalware,Program,Windows,13117.html

http://www.dobreprogramy.pl/AdwCleaner,Program,Windows,38865.html

Zobaczę zaraz po pełnym skanie antywirusem.

EDIT1: Skanowałem programem z drugiego linku, i przy próbie usunięcia zagrożeń program zawiesił się, więc go wyłączyłem. Nie mogłem zamknąć systemu normalnie więc zresetowałem go “tradycyjnie”.

EDIT2: Program z drugiego linku wiesza się przy próbie usuwania, wyłączenie antywirusa, ręczne programów itd. nie pomaga. Spróbuje programem z pierwszego linku.

Wydaje mi się że bardzo rozwinę problem, więc drugi post mogę napisać. 

Chyba wiem od czego to jest, ale nie wiem jak to naprawić (jeżeli jeszcze to będzie się pojawiać, bo skanowanie i usuwanie problemów programem z pierwszego linku poszło bez problemowo, problemem była jedynie straszliwa 8.1)

Nabrałem się na jakiejś stronie na wirusa, niby był to patch do gry, a tak naprawdę zainstalowało mi jakąś dziwną przeglądarkę (Ikonka jak w UC Browser, ale jednak nazwa była z krzaczastymi znakami i nie próbowalem nawet tego uruchamiać.)

Najpierw usunąłem to przez panel sterowania, a potem pozostałe pliki ręcznie. Wydaje mi się że ten badziew przy usuwaniu deinstalatorem uruchamiał Mój Komputer w celu zakrycia wyskakującego cmd.exe, jednak nie widziałem co tam się pojawiało. Od 10 minut nie wyskakuje ten badziew, mam nadzieję że to już się nie pojawi. Poczekam jeszcze jakiś czas i mam nadzieję że będzie tak samo.

Ale zadam jeszcze jedno pytanie - Czy używanie CCleanera nie zaszkodzi komputerowi z W8.1? Używam go od dawna i nigdy mnie nie zawiódł ale gdzieś czytałem że może mocno zaszkodzić W10. Tym bardziej że to mój pierwszy komputer z systemem nowszym od 7.

EDIT3: Nadal wyskakuje… nie wiem co mam zrobić z tym.

Screenshot 2016-11-07 16-34-59.jpg