Od pewnego czasu mam taką zagwostkę ponieważ zdażyło sie tak że musiałam zrobić aż dwa formaty laptopa pod rząd i bałam się że laptop będzie już na złom ale o co mi dokładnie chodzi ? Otóż miałam wtedy na lapku Awc clenera (dobrze napisałam ???) i ściągałam różne mody , i mapki do gry (dzisiaj przeczytałam że awc clener to program do usuwania zbędnego oprogramowania ) po tych dwóch formatach zapytałam się siostry czy to przypadkiem przesto że miałam te niby dwa anty wirusy powiedziała że pewnie tak
pomijam to że Awc cleaner działa tylko po uruchominiu …
Więc pytanie czy to przez Awc cleaner czy szkodliwe oprogramowanie i czy opłaca go się mieć w komputerze ?
bo chciałam bym ściągnąć program do animacji … a nie mam bezpieczbego źródła z kąd bym mogła pobrać .
sry za błędy pisząc na telefonie nie jestem w stanie wszystkiego wyłapać …
program do animacji dopiero zamieżam ściągnąć a może to przez mapki bo to one były w dziwnych formatach czasem …
a mody to nie bo mam zaufaną osobę która pokazuje jak ściągnąc bez virusa …
Jak masz Windows 10, to Defender wystarczy - nie trzeba instalować żadnych dodatkowych antywirusów, bo to bez sensu. Odinstaluj je, bo tylko zamulają kompa.
To raczej ty piszesz by pisać. Moja odpowiedź odnosiła się do fragmentu:
czy to przypadkiem przesto że miałam te niby dwa anty wirusy
Po prostu przestrzegam autora oraz innych czytających przed pomysłami instalowania 2 antywirusów obok Defendera czy nawet jakiegokolwiek. To nie ma sensu i spowalnia tylko pracę. Tutaj się pomaga ludziom, a nie tylko odpowiada na zadane pytanie. Jak gość wklei log i zapyta o jakąś pozycję z loga, a linijkę niżej będzie powszechnie znane szkodliwe oprogramowanie, to też mam to zignorować i odpowiedzieć tylko na zadane pytanie? Niestety właśnie dlatego świat robi się coraz gorszy, bo ludzie robią wszystko byle jak, byle zbyć.
Jakie dwa antywirusy? Awc Cleaner? I Coś tam o czym nie potrafi napisać?
A pytanie jej jest takie: “Więc pytanie czy to przez Awc cleaner czy szkodliwe oprogramowanie i czy opłaca go się mieć w komputerze ?”
Krystian3w dał odpowiedź i tyle.
Trzeba pisać rzeczowo i na temat, to proste.
Ps. “Sry” za mój wpis, ale już nie “zamieżam” pisać w tym temacie…
Pozdrawiam.
Rozumiem, że jesteś za wprowadzeniem testów IQ połączonych z podaniem numeru PESEL przy rejestracji i osoby młode lub o niższym IQ nie będą miały prawa korzystać z pomocy na forum? Pytanie, czy gdyby wprowadzić testy psychologiczne, to czy ty mógł byś pisać?
może jestem dzieckiem a osoby które się czepiają dzieci na internecie bo zrobiły błąd to napisały coś głupiego dla mnie to bez sensu przecież i dorośli robią głupie żeczy a najczęściej atakują młodszych lub mniej doinformowanych na jakiś temat . Trzeba uważać co się pisze i robi w internecie bo jak by ktoś mnie obraził wyszydzał zemnie i jak bym sobie coś przez to zrobiła to osoba która obraziła itd pononosi odpowiedzialność . (Wiem że z tym przesadziłam ale tylko przypominam że nie należy pisać obrażających lub dodykających komęteży )
Zajrzyj do słownika, bo się całkiem kompromitujesz.
Jak się pisze"żeczy:?
Co to są te “komęteże”?
I to jeszcze “dodykające”?
Nikt Ciebie nie obraża, nie wyszydza - trochę więcej wysiłku, staranności przy pisaniu posta, który napisałaś po prostu niechlujnie, niestarannie jakimś bełkotem.
Powodzenia…
no i co że robie błędy czy ty jesteś od tego żebyś mi je wytykać od tego jest polonistka / polonista. Po drugie ja nie mówie że mie obrażacie tylko takie przypomnienie żeby tego nie robić ponieważ wiele osób o tym zapomina . po trzecie nie powinno się wytykać cudzuch błędów ponieważ to nie ładnie po czwarte nie wiesz że istnieje takie coś jak dyzgrafia ? jak nie to rozumiem nie wytykam bo nie każdy o tym wie i ma z tym doczynienia a jak jesteś zainteresowany/a to sobie poczytaj o tym
Dziecko… złap słownik j. polskiego i sprawdź jak należy pisać POPRAWNIE po polsku. …a nie indyczysz się gdy ktoś wytyka ci twoje oczywiste błędy językowe.
No chyba że jesteś z Berdyczowa (bez obrazy dla mieszkańców)
A dysgrafia "rozciąga się " też na czytanie słownika?
Darowalibyście sobie pierwszy post - napisała, że z telefonu.
Sami powrzucajcie na wirtualnej klawiaturze z 20 postów z trudną opcją edycji jak się nie ma ekranu wielkości tabletu i np. klawiatura nie ma opcji słownika / przewidywania wyrazów.
nie chce mi się pisać z takimi osobami odpowiadać na takie NIEMIŁE odpowiedzi ALE lubie jak się osoby wkurzają na moje błędy ort. A powiem ci że dyslektycy potrafią zrobić błąd w swoim imieniu . więc trzeba uważać na to komu się zwraca a najlepiej wogóle nie zwracać komuś uwagi . Niektóre osoby zachowują się inaczej w sieci a inaczej w normalnym życiu niektóży czują się bezkarni w internecie i piszą co ślina na ,palce" przyniesie .