Zarabianie na stronie

Cześć! Prowadzę forum reklamowe, mamy dziennie 150-200 wejść UU, chciałbym coś na nim zarabiać chociaż 20 zł na miesiąć, chciałbym, aby można było wypłacać pieniążki, albo na konto, albo bezpośrednio do domu. Dobrze było by, aby płacili i za wyświetlenia i za kliknięcia. A Wy z czego korzystacie?

Może zainteresuj się adsense?

A czy będę dostawał listy do domu?

adsense przelewa też na konto

ale tam się wolno zarabia, przelew dostajesz jak nazbierasz 100dolarów

tak

70 Euro.

20zł / miesiąc przy 200 wejściach jest nierealne :slight_smile: ale coś tam da się uzbierać.

Może być adsense albo adtaily.com

adtaily.com, wypłaca od 100zł… a kto kupi na stronie reklamę, gdzie jest 200 wyświetleń ?

Więc ten plan jest mało realny.

Wszystko zależy od ceny per dzień.

To zakładamy, że cena za dzień to 50gr (za ok. 200 wyświetleń) i liczymy że miesiąc ma 30 dni, więc 30 x 0,50gr = 15zł, minimum do wypłaty to 100zł, czyli 7 miesięcy daje nam 105zł i dopiero wtedy nam wypłacą.

Oczywiście to jest opcja, jakby ktoś kupował cały czas reklamę, a przy 200 wyświetleniach jest to praktycznie nie możliwe…

Pozdrawiam.

A myślisz że na AdSense dostaniesz szybciej? Ja swoją pierwszą wypłatę chyba po 2 latach zrealizowałem, właśnie przy takiej ilości wejść.

A czy ja mówię, że w AdSense otrzyma szybciej ? :slight_smile: po prostu, tak sobie wyliczyłem… ale zdecydowanie szybciej zarobi w AdSense niż w adtaily.

200 odwiedzin to bardzo mało…

Życzę powodzenia, Pozdrawiam.