Zarządzanie kontaktami z poziomu PC

Witam. Czy istnieje program pozwalający w HTC HD2 zarządzać kontaktami na telefonie/karcie sim przez kabel USB?? Próbowałem robić to przez Microsoft MyPhone ale to wymaga połączenia z internetem a przy synchronizacji coś się zawiesza i stoi w miejscu. Z góry dzięki za odpowiedzi.

MS Outlook moze pomoc w zarzadzaniu kontaktami po synchronizacji urzadzenia. Powinienes miec plytke z instalatorem w zestawie.

No właśnie żadnej płytki nie dostałem, Outlook jest wgrany na telefonie ale nie mam pojęcia jak się go używa.

EDIT:

Zsynchronizowałem htc z kompem za pomocą programu MS Device Mobile coś tam, ale program zachowuje się tak jakby nie widział żadnych kontaktów,

Potrzebujesz Outlooka aby zostaly zsynchronizowane - nawet wersja 60 dniowa udostepniana przez MS wystaczy do ich zarzadzania.

Z tego co pamietam to do kazdego urzadzenia z WM byla dorzucana plytka z Outlookiem - przyklad na zdjeciu od Della Axima X50v

dsc00022rq.th.jpg

Nie dostałem żadnej płyty, ona nawet by się do pudełka nie zmieściła.

EDIT:

Problem rozwiązany, zrobiłem to za pomocą Microsoft MyPhone. Dzięki za odpowiedzi.

EDIIT2:

Czy jest program do kopiowania kontaktòw z telefonu na karte sim? Pròbowałem menadżerem sim ale wyskakuje komunikat nie wlasciwy parametr i kopiuja sie tylko pierwsze kilka kontaktow.

Co do SIM, to wypróbuj to: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=487920

Narobił trochę bałaganu ale pomógł, lepsze to niż wszystko przepisywać, dzięki.