Witam mam w weekend małą imprezę rodzinną i muszę zająć się muzyką. Poszukuję prostego i przejrzystego odtwarzacza do którego załaduję muzykę z laptopa i będę mógł na przykład w okienku obok dodać parę piosenek które mają się odtworzyć.
Polecam "Audacious"
:
https://audacious-media-player.org/
Obsługuje bibliotekę z muzyką, edycje tagów, odtwarzanie od punktu A do B, losowość, losowość albumów, listy odtwarzania, ma menadżera kolejki (którego można mieć w osobnym oknie lub wygodnie zadokować w oknie odtwarzacza), obsługuje otwieranie playlist w kartach, ma od pieruna wtyczek, które rozszerzają jego funkcje. (wbudowanych, wystarczy odznaczać/zaznaczać potrzebne)
AIMP
Windows Media Player
foobar
@K0walski - wybacz ziomeczku ale to to są już podstawy podstaw używania komputera. Bez urazy - ale to są podstawy podstaw obsługi komputera.
Nic się nie stało ziomeczku ale spokojnie podstawy podstaw a nawet trochę więcej znam i jakoś wymienione przez ciebie pozycje mi nie odpowiadały dlatego szukałem czegoś innego.
Dobra to jest to czego szukałem dzięki wielkie.
Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.