Zatrzymuje się kółko ładowania

Witam mam kolejny problem z laptopem acer aspire e1 530 jak wlaczam komputer no wiadomo jest logo acer i te kółko co sie kreci obok loga i jak sie troche pokreci te kolko to zarwz sie zatrzymuje i nic sie nie dzieje dalej

hej,

może sporóbować odpalić biosa i wtedy może coś sie zadzieje. A jeśli nie to do naprawy chyba :smiley:

Sory juz nie raz takie problemy mialem wiec nie bede go wozil do naprawy

1 polubienie

Albo napisze inaczej sa 2 problematyczne opcne 1 opcja jest taka ze jak wlaczam laptopa i ajk jest te logo i te koleczko ktore sie kreci to sie zatrzynuje calkiem te kolko i sie wgl nie kreci a 2 opcja jest taka ze jest logo ale koleczka z ładowaniem nie ma

Jest 3-cia problematyczna sprawa:
Gramatyka, ortografia, stylistyka, interpunkcja, polskie znaki diakrytyczne.

1 polubienie

Adam, miej serce. On ma dopiero 21 lat, gdzie miał się tego nauczyć. :wink:
Wracając do tematu, czyli mówisz że Ci staje w momencie rozpoczęcia ładowania systemu.
Możesz spróbować ostatnią dobrą znaną konfigurację.

2 polubienia

A jak to zrobic?

Próbowałeś uruchomić system w trybie awaryjnym?

Wlasnie kurcze niewiem jak to zrobic jestem troche zielony w tych sprawach :confused:

Juz robiłem wszystko odłączyłem baterie na pare minut, wlaczalem i wylaczalem i dalrj nic

To juz moja 3-4 sytuacja jak tak sje dzieje potem juz działało normalnie dopoki komputer się calkiem nie scrashuje

https://www.google.com
Wpisz ostatnia dobra znana konfiguracja.

To co pomożecie?

Nie zakładaj dwóch takich samych tematów tylko czekaj na pomoc w pierwszym. Drugi temat skasowałem.

Nie napisałeś poza tym o jaki system operacyjny chodzi.

Windows 10 pro. Napisze jeszcze ze wczoraj o 21 jeszcze dobrze dzialal dopoki komputer sie nie scrashowal to wylaczylem laptopa za pomoca wylacznika no i jest ten problem

Być może rozsypałeś sobie pliki systemowe i teraz nie wstaje. Najpierw próbuj uruchomić w trybie odzyskiwania by spróbować naprawić system. Jak uruchomić system w trybie odzyskiwania dowiesz się TU:

https://support.microsoft.com/pl-pl/help/12376/windows-10-start-your-pc-in-safe-mode

Takie rady to sobie wsadź w buty

Dobrze bede próbował dziekuje za odpowiedz

Niee nic z tego dalej to samo

Dobra myślę zr to dysk padl i tyle