Zatyczki do uszu Alpin Party Plug czy Party plug Pro?

Witam, korzystał Ktoś może z tych zatyczek lub orientuje się, które warto zakupić na imprezy typowo gabberowe hardcore i mocniejsze brzmienia? Dzięki za pomoc

Ja nie korzystałem.

Ja muszę jasiek mieć, bo ubytek na słuchu już jest

To kup sobie w sklepie BHP lub zrezygnuj z takich imprez

To, że szukam ochrony słuchy nie oznacza rezygnacji z zabawy… A za przeproszeniem zj**m nie będę, który rezygnuje z życia i zamyka się tego co kocha czyli muzyki i dobrego klimatu… Dobra zamknijcie temat, bo z takimi odpowiedziami podziękuję.

Internet podaje, że:

Jaka jest różnica między PartyPlug a PartyPlug Pro?
Główna różnica polega na technologii filtra. PartyPlug posiada filtr muzyczny, który redukuje szkodliwy hałas, podczas gdy PartyPlug Pro posiada filtr muzyczny o wysokiej wierności, zapewniający najwyższą jakość dźwięku i wrażenia muzyczne.

Myślę, że nie znajdziesz zbyt wielu znawców tego typu zatyczek na tym forum. Z drugiej strony, opinie innych są ważne ale własne doświadczenie jest ważniejsze. Chyba bez przetestowania obu modeli nie przekonasz się, w których lepiej czujesz sie na imprezie.

Dzięki za odpowiedź, no nic trzeba będzie tak zrobić i wydać więcej pieniążków :slight_smile:

Nikt Ci nie każe być „■■■■■■ :smiley:
Są różne wybory by zadbać o słuch. Ja dla przykładu dałem sobie spokój z Woodstockami i koncertami na żywo, bo mi za bardzo uszkadzały narząd słuchu. Zainwestowałem za to w studyjne słuchawki i korzystam z innej strony doznań muzycznych.

PS: Nie dziękuj, to jest forum, tu każdy temat nie musi być w 100% na temat.

Ja raz max dwa razy do roku jestem na większej imprezie i niestety mam upodobanie w takiej dosyć mocnej sieczce xD Głośna muzyka jest prawie na co dzień u mnie, nie wyobrażam sobie życia bez tego :slight_smile: Próbowałem z tego zrezygnować, ale takie wyjście i totalne odmóżdżenie się daje mi dużo dlatego jakieś korki w uszach trzeba mieć :smiley:

Dobrze, zapamiętam :smiley:

No to może zanim kupisz półśrodki, przejdź się na medyczne badanie słuchu i dowiesz się profesjonalnej diagnozy a nie opisów sklepowych. Może zaproponują leczenie jeśli ubytek jest mniejszy lub specjalne zatyczki, jeśli większy.

Będąc na badaniu z RWKL to 80% słuchu w lewym uchu na tony wysokie mam, taką diagnozę dał laryngolog orzecznik