Zawiecha?przymulenie kompa przy starcie


(Lol 1997) #1

Witam...

Chciałbym wam przedstawić mój problem:

Podczas oglądania filmów komputer max 10 min się wyłączał.

Pomyślałem więc ,że jest on zakurzony w środku i był odrobinę.Jak zwykle włączyłem odkurzacz i wyczyściłem go, potem użyłem wykałaczek do uszu i wyczyściłem z kurzu wiatraczki i kartę graficzna.

Po podłączeniu komputera dzieją się takie rzeczy :

  • Komputer się uruchamia ,ładuje swoje ustawienia i potem wyskakuje mi komunikat o błędzie.

Mam wybrać jak włączyć syste m windows xp i mam opcje:

  • Uruchom awaryjnie

  • Uruchom awaryjnie z ustawieniami sieci + wierszem poleceń

  • Uruchom z ostatnimi dobrymi ustawieniami

  • Uruchom system windows normalnie

Obojętnie co wybiorę to resetuje i uruchamia ponownie ładowanie systemu i przed wyskoczeniem nazwy Windows i ten paseczek co ładuje to znowu wraca i daje mi opcje uruchomienia systemu.

I to się dzieje w kółko.

Dodam ,że jak tak grałem online w gry to system widnows mi się zawieszał całkowicie i słyszałem tylko w głośnikach szum jakby lub takie bom bom.

Komputer się nie restartował.

Mój sprzęt to:

Windows XP Pro

SP3

2x kostki po 512 RAM

Procesor 2.66

2.68 GHz

Nic ostatnio nie instalowałem, ani nie odinstalowywałem.Komputer działał świetnie aż do czasu.Teraz sam nie wiem co się dzieje i co może być przyczyna.

Jak sprawdzałem w administracji systemu Windows i procesy system oraz usługi i takie tam to nie miałem żadnych błędów.

Proszę Was o jak najszybszą pomoc


(bibut) #2

może wymień zasilacz :idea: