Witam mam taki problem i nie potrafię sobie z nim poradzić od 2 dni próbuję coś zrobić i niewiele to pomogło a więc tak zacznę od początku. Dwa dni temu probując włączyć komputer jak to zawsze robię po powrocie ze szkoły i tak system zaczął mi się ładować i doszedł do tego momentu co jest Windows XP Professional ładują sie te kreski i nagle blue screen i restart komputer uruchomił się ponownie i załączył się scandisk niby sporo tego tam znalazł i coś tam nei wiem co było dalej bo wyszedłem z pokoju bo trochę to trwało jak wróciłem to zobaczyłem że cały czas dochodzi do ładowania się systemu nagle na ułamek sekundy pojawia się blue screen i restart i tak w kółko. A przed tym problemem od 2 dni podczas zamykania systemu zaczął mi wyskakiwać błąd explorer.exe ale wciskałem enter i wszystko się zamykało jako że komputer mi się mulił to i tak miałem robić format niedługo a tu następnego dnia sytuacja opisana wyżej czyli nie mogłem nawet załadować systemu. Niewiele myśląc zrobiłem format c ale niewiele to pomogło bo po paru minutach znów albo zawiecha i nic nie da się zrobić albo blue screen i restart i to bez różnicy co robię czy gram czy np piszę tylko na gadugadu zawsze po jakimś czasie blue screen i restart. Kumpel mówił że to może wina zasilacza zmieniłem zasilacz i nadal to samo potem myślałem że może to dysk bo już spory czas bo mam bo aż od 2002 roku odłączyłem tamten i zainstalowałem na drugim ale dalej to samo. Teraz raczej wydaje mi się że to wirus bo jak chcę obejrzeć jakiś film np na youtube to zamyka mi się przeglądarka i to nieważne jaka IE, opera czy mozilla wyskakuje jakiś błąd z przeglądarką albo i to nie i przeglądarka zostaje zamknięta …
Format pomógł tylko tyle można powiedzieć że można się do systemu zalogować i nic pozatym bo mam jakieś zwiechy restarty i blue screeny;/
Bardzo prosił bym o jakąś pomoc bo nie mam pojęcia co z tym zrobić ale się rozpisałem mam nadzieję że zachciało się to chociaż do połowy przeczytać
Pozdrawiam
PS Jak by były jakieś pytania do mnie to ja będę dopiero około 16 to dopiero wtedy odpowiem na wszystkie pytania dzisiaj będę jeszcze gdzieś do godz 23-24