Hej zawieszają mi się procesy
czemu to się tak dzieje
daje screeny
czy da się jakoś ustalić tego przyczyne i to naprawić dzieje się to od jakiegoś tam czasu dość często
Hej zawieszają mi się procesy
czemu to się tak dzieje
daje screeny
czy da się jakoś ustalić tego przyczyne i to naprawić dzieje się to od jakiegoś tam czasu dość często
Mam podobny problem z operą, u mnie to jest spowodowane - tak myślę - zbyt słabym kompem, coś takiego jest - wyskakuje błąd i się opera wyłącza - tylko wtedy owy blad wyskakuje, gdy mam dużo kart po otwieranych z aplikacjami lash a przykład. :?
nikt mi nie pomoże
Przeskanuj komputer tym: http://www.idg.pl/ftp/pc_19031/Malwareb … .1.30.html może to jest jakaś infekcja. Najlepiej podaj też log z combofix…
Miałem rację… Combofix pokasował sporo zainfekowanych plików, ale niestety ja loga Ci nie sprawdzę ponieważ nie zanm się na tym…
ok a ktoś mi go sprawdzi:)
powinien, ponieważ inne działy są również przeglądane przez osoby, które znają się na tym. Po mojemu nie zaszkodzi też napisać na PW do huber2t albo kogoś innego i poprosić o sprawdzenie…
Dzięki za program, i mi się przydał, przeszukałem kompa i mialem troche infekcje :? Ale teraz jest już ok.