Więc zachowuj się jak dorosła osoba. I zacznij w końcu czytać ze zrozumieniem komentarze - teraz idzie odnieść wrażenie, że wszystko co się do Ciebie pisze odbija się od Ciebie. Narazie to tak, pozujesz. Udajesz nie wiadomo jak starego i mądrego, a zachowujesz się jak typowy gimnazjalista.
Mówi się też i wiele pisze o tym, jacy to użytkownicy Windowsa są normalni i się nie bawią w wojny na forach, a tutaj widać co innego. Powiem więcej używając Twojej pokrętnej logiki - mówi się tyle jak Windows jest bezproblemowy i zawsze działa, a w dziale Windows pełno tematów z problemami. To nie jest zainteresowanie - to jest nędzna prowokacja. Autor wyraźnie napisał, że podkręcił procesor. Jeżeli wysypywania się systemu nie potrafisz z tym skojarzyć, to doucz się conieco o komputerach, zamiast pisać głupoty na forach.
Z mojej strony to tyle. Szkoda mi czasu na pozera. Możemy porozmawiać jak będziesz się zachowywał właściwie jak na swój wiek. No chyba, że już się tak zachowujesz, no to wtedy nie mamy o czym rozmawiać. Dorośnij - tyle powiem. Dorosłe osoby mają lepsze rzeczy do roboty niż trollowanie na forum. Stąd też koniec z mojej strony. Baw się dalej.
Widzisz, odnoszę wrażenie że każdy linuksowiec jak cokolwiek napisać o Linuksie nieprzychylnego reaguje własnie tak jak ty teraz.
Nie przeczytałeś ze zrozumieniem nic z tego co napisałem, nawet nie zastanowiłeś się nad tym tylko zacząłeś sączyć jad bo czego tu szuka użytkownik Windowsa…
Mógłbym się założyć że gdzieś się znajdą własnie twoje wypowiedzi o tym jaki Linuks cudny i stabilny, że nie ma opcji aby były z nim problemy, szkoda mi jednak czasu na rozdmuchiwanie twojego ego.
U mnie GNU/Linux się nie zawiesił, więc autor wpisu coś kręci, no nie ? Podobny sposób rozumowania, co twój. Wychodzi na to, że Windows się wiesza, a GNU/Linux nie, bo u mnie Windows się wieszał.
Myślę, że zacinanie się systemu może być spowodowane m.in. swapem. Autor sam napisał, że brakuje mu RAMu i dał partycji/plikowi swap ogromną wielkość. System po pewnym czasie zaczyna zapisywać/odczytywać dużą ilość danych z dysku twardego i dlatego wydajność jest tak niska. Miałam kiedyś podobny problem. Okazało się, że 4GB RAMu to jednak za mało, system szybko zaczynał zapełniać całą partycję swap i jedyne co mi pozostawało to reset komputera.
Jak ja reaguje? Wszedłeś tutaj Bóg wie po co, napisałeś prowokacyjny komentarz i masz wielki problem z tym, że ktoś Ci tutaj wytyka bezsensowność takiego działania i fałszywość Twoich wypowiedzi. To tak jakbyś wszedł na forum dla ateistów, rzucił stwierdzenie typu “Bóg za wszystko odpowiada” i byś się oburzał, że ktoś z Tobą podjął dyskusję.
A Ty przeczytałeś? Odnoszę wrażenie, że nic nie czytasz moich odpowiedzi do Ciebie - poprostu widzisz mój nick, to klikasz przycisk odpowiedź i klepiesz głupoty, które sobie wcześniej wymyśliłeś. Ani razu nie odniosłeś się do tego co ja napisałem, a ja to robię na okrągło. I nie, ja nie sączę jadu. Jeżeli to jest dla Ciebie sączenie jadu, to znak, że mało widziałeś w życiu. Naprawdę jestem ciekaw jak byś zaregował, jakbym ja, albo inny “linuksiarz” wszedł na forum Windowsowe, wybrał randomowy temat z jakimś problemem i napisał “A taki ten Windows ponoć bez problemowy jest”. Nie oczekuję na to odpowiedzi, bo wiem, że i tak zignorujesz to co napisałem i będziesz nadal klepał głupoty, które sobie wymyśliłeś. Byłby z Ciebie niezły polityk.
I byś przegrał. Szkoda Ci czasu? A nie szkoda Ci czasu ciągle odpowiadać w tym temacie? Nie jest szkoda Ci czasu, tylko poprostu takich wypowiedzi nie znajdziesz, bo ich nie ma. To kolejna z wymyślonych przez Ciebie głupot. W manipulacjach wypowiedziami też jesteś dobry. Serio rozważ karierę polityczną.