Dzisiaj zainstalowałem aktualizacje 1803 do windowsa 10 no i co ok. 30 min zamarza mi ekran. Myszka nie działa, klawiatura nie działa, nic nie działa i po pół godziny się poprostu wyłącza.
Tylko ja mam ten problem ?
Ustawienia fabryczne pomogą? Poczytaj o problemach tutaj, bo jest sporo z tą wersją Windows 10:
https://forum.dobreprogramy.pl/t/aktualizacja-win10-do-wersji-1803-dostepna-do-pobrania
zobacze czy coś tam znajde.
Dzięki
teraz widze że nie tylko ja mam ten problem ale jakoś nie moge tam nigdzie odpowiedzi znaleźć oprócz wgrania wcześniejszego systemu
tam coś pisało że i tak by się samo wgrało ok. w maju albo dłużej ale ja się na tym kompletnie nieznam
Jakbyś wrócił do poprzedniej kompilacji przez odzyskiwanie (aktualizacje i zabezpieczenia) przywróć poprzednią kompilację, to potem w ustawieniach aktualizacji Windows Update masz opcję odroczenia funkcji (nie pamiętam jak w home, ale w pro jest) i tam zaznaczasz ile dni. Chyba max 30 czy 35 (nie pamiętam). Ale myślę, że MS wyda poprawki. Ja mam tylko problem z moją myszką Wireless 5000 Microsoft (lagi i zacinki) na PC. A u brata na laptopie lenovo po zalogowaniu się do pulpitu, dysk hdd chodzi mułowato, gdzie wcześniej nie było problemu.
Zobacz czy w Windows Update nie masz jakiejś poprawki.
To co wyszło we wtorek o 19 miało zlikwidować zawieszki.
BTW, korzystasz z Chrome?
U brata przeszło wszystkie aktualizacje i jakoś dysk muli, u mnie mysz… Myślę, że nie do końca poprawione… Ale znowu najgorsze, że problemy są znowu u promila użytkowników…
W Pro odroczyć możesz na maksymalnie 365 dni na odroczenie aktualizacji - pierwsza opcja. Aktualizacje zabezpieczeń maksymalnie możesz odroczyć na 30 dni.
chyba coś na to wypuścili bo od paru godzin nic nie zamarza. Jeszcze chwile poczekam i zobacze co się stanie
Nie chwal dnia przed zachodem słońca.
czy widziałeś słowo CHYBA na początku ?