Zbugowane napisy


(Marczi9822) #1

Witam mam pewien problem. Gdy wchodzę na strone : www.youtube.com nie ładują mi się napisy przy filmikach i nie wiem co mogę z tym zrobić.

Usunąłem Google Chrome , zainstalowałem jeszcze raz i nadal to samo. Screeny:http://scr.hu/4stu/87v2f , http://scr.hu/4stu/91x9b

Proszę o szybką pomoc :slight_smile:

 

 


(Odyniec_Stary) #2

Ciasteczka usunięte? 

Na innej przeglądarce sprawdzałeś? 


(Marczi9822) #3

Na Explorerze działa normalnie. A nie wiem co to Ciasteczka :frowning:


(Atis) #4

Usuwanie pamięci podręcznej i innych danych przeglądarki

Resetowanie ustawień przeglądarki Chrome


(Marczi9822) #5

Już usunąłem wszystko pewnym programem całą zawartość. Program to “Geek”


(Odyniec_Stary) #6

Nie znam tego programu. Do czyszczenia systemu ze śmieci używaj sprawdzonego CCleaner. 


(Marczi9822) #7

Jesteś pewien że poprostu mam użyć CCleanera bo przecież na Explorerze działa normalnie


(Odyniec_Stary) #8

Jest to wina ewidentnie przeglądarki Chrome, skoro na innej działa. 


(Marczi9822) #9

Ze skanowałem rejestr i wcisnąłem napraw zaznaczone problemy . To jest rezultat: Plik C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\system.enterpriseservices.dll jest odniesieniem jako współdzielony DLL i nie istnieje. Jest to często pozostawiane po odinstalowaniu oprogramowania. 

 

 Rozwiązanie: Usuń wartość z rejestru.

 

Co mam teraz zrobić bo szczerze to sie nie znam :slight_smile:


(Odyniec_Stary) #10

Musisz użyć opcji “Cleaner”, nie “Rejestr”.  Lub zastosuj się do instrukcji w linku podanym wyżej przez Atis.


(Marczi9822) #11

Zrobiłem i nadal nie pomogło 


(Atis) #12

Co robiłeś przed wystąpieniem problemu?

Zainstalowałeś lub odinstalowałeś jakiś program itp.?

Wszystkie programy > Akcesoria > Wiersz polecenia > Kliknij prawym i wybierz Uruchom jako administrator

Wpisz i zatwierdź enterem: sfc /scannow


(Marczi9822) #13

Zrobiłem to i nadal nic. Jedyne co się pojawiło to:http://scr.hu/4stu/bgkt0

W prawym dolnym rogu i nie moge tego usunąć