Kerimus - mówiąc o oryginalnej wersji progsa Mieszkanie 2005 (a aktualizuję go już od dawna), nie mam na myśli edycji - o której mówisz!
Wiem, że w tej edycji są możliwe pakiety pod nazwą " Teściowa" i “Mamusia”. Ale stwierdziłam na samym początku użytkowania tego progsa, że kupuję albo: oryginalny progs pt. Mieszkanie 2005, albo nie bawię się w ogóle z tymi pakietami. :twisted:
Te pakiety również rozwalają system do cna i dość mocno ingerują w jego stabilność; dlatego też postawiłam w efekcie na b. drogi progs!
Co i tak nie jest do końca stabilne…
Muszę sobie wyczyścić Adaware i innymi… a potem najwyżej wkleję loga z Hijack’a!
Oprócz wymienionych przez Ciebie w progsie Mąż 2.0 zaawansowanych funkcji: czyli Noc Pokerowa 1.3 i Gorzała 6.1 - występuje jeszcze jedna funkcja, dodatkowo ładująca się z Autostartu i z ikonką w trayu, pod nazwą “Zastępcza panienka 6.9”!
to był tylko shareware!! teraz już wypuścili pełną wersję Teściowa 6.66 iście diabelski program :evil:
w dodatku można sobie napytać biedy gdy się wejdzie w konflikt z pakietem (mocno niedopracowanym zresztą) Prawo 1.0, komponent taki jak jak Policja 9.97 nie do obejścia no chyba, że ma się łatkę Znajmości 3.0 to można sobie pomóc!!
a to jest najrożniejszy wirus systemu MałżeństwoXP… i te problemy z pakietem Sex4.1; zawsze można się zaopatrzyć w Gumowa Lucy 0.5
Mąż 2.0 owszem korzysta czasem z wymienionych przez Ciebie zaawansowanych funkcji które mogą destabilizować system jednak nie zapominajmy, że Żona 3.0 jest podatna na atak konia trojańskiego Listonosz.Doręczyciel
powinniście wiedzieć, że programiści opracowują szereg poprawek do MałżeństwoXP… Service Pack będzie zawierał łaty np. Weekend we dwoje 2.0 lub Wczasy 3.0, można się spodziewać niedociągnięć i luk, ale wszystko ma być na bierząco aktualizowane za pomocą wirtyny Poradnia MałżeńskaXP…
Zaraz program Moderator 0.1beta uruchomi skanowanie antyOTowe na najnowszym silniku (regulamin 1.0) i po wykryciu siedliska wielu złośliwych aplikacji typu OT,umiejscowi go w kwarantannie ,tym samym uniemożliwiając Wam dalsze rozwijanie programu Mega OT 2005 PRO.
bez Obraza 1.13 proszę, ale wyczuwam u Ciebie Zazdrość 7.19… po co tak piszesz?? świetny topic!! gratulacje dla Sebastiana Szaniawskiego i reszty moderatorów za poczucie humoru!! a ty tutaj jakieś prowokacje… :x