Zdesperowana

Kerimus - mówiąc o oryginalnej wersji progsa Mieszkanie 2005 (a aktualizuję go już od dawna), nie mam na myśli edycji - o której mówisz!

Wiem, że w tej edycji są możliwe pakiety pod nazwą " Teściowa" i “Mamusia”. Ale stwierdziłam na samym początku użytkowania tego progsa, że kupuję albo: oryginalny progs pt. Mieszkanie 2005, albo nie bawię się w ogóle z tymi pakietami. :twisted:

Te pakiety również rozwalają system do cna i dość mocno ingerują w jego stabilność; dlatego też postawiłam w efekcie na b. drogi progs!

Co i tak nie jest do końca stabilne…

Muszę sobie wyczyścić Adaware i innymi… a potem najwyżej wkleję loga z Hijack’a!

…wrzuć loga!

…jak to nie,a Sąsiadka 2.0?

Sorry Magik, ale trochę jesteś niedoinformowany! :frowning:

Oprócz wymienionych przez Ciebie w progsie Mąż 2.0 zaawansowanych funkcji: czyli Noc Pokerowa 1.3 i Gorzała 6.1 - występuje jeszcze jedna funkcja, dodatkowo ładująca się z Autostartu i z ikonką w trayu, pod nazwą “Zastępcza panienka 6.9”!

to był tylko shareware!! teraz już wypuścili pełną wersję Teściowa 6.66 iście diabelski program :evil:

w dodatku można sobie napytać biedy gdy się wejdzie w konflikt z pakietem (mocno niedopracowanym zresztą) Prawo 1.0, komponent taki jak jak Policja 9.97 nie do obejścia no chyba, że ma się łatkę Znajmości 3.0 to można sobie pomóc!!

a to jest najrożniejszy wirus systemu MałżeństwoXP… i te problemy z pakietem Sex4.1; zawsze można się zaopatrzyć w Gumowa Lucy 0.5 :smiley:

Mąż 2.0 owszem korzysta czasem z wymienionych przez Ciebie zaawansowanych funkcji które mogą destabilizować system jednak nie zapominajmy, że Żona 3.0 jest podatna na atak konia trojańskiego Listonosz.Doręczyciel

…zawsze można załączyć hardware “kamera internetowa” z funkcją-czujnik ruchu!

Na trojana Listonosz.Doręczyciel istnieją już rady w postaci antywirów Rottweiler Professional oraz Bulterrier Home Edition.

Problem w tym, że zaawansowane wersje tego trojana potrafią ominąc zabezpieczenia. Korzystają z luki - kiełbasaplusśrodek.usypiający

powinniście wiedzieć, że programiści opracowują szereg poprawek do MałżeństwoXP… Service Pack będzie zawierał łaty np. Weekend we dwoje 2.0 lub Wczasy 3.0, można się spodziewać niedociągnięć i luk, ale wszystko ma być na bierząco aktualizowane za pomocą wirtyny Poradnia MałżeńskaXP…

Czy zespołem tym kieruje minister Środa?

Zaraz program Moderator 0.1beta uruchomi skanowanie antyOTowe na najnowszym silniku (regulamin 1.0) i po wykryciu siedliska wielu złośliwych aplikacji typu OT,umiejscowi go w kwarantannie ,tym samym uniemożliwiając Wam dalsze rozwijanie programu Mega OT 2005 PRO.

zamiast pisać Bez sensu 5XP trzeba było uruchomić Wyobraźnię 9.1… :stuck_out_tongue:

Widze,że nadchodzi moment kiedy włączy się program The End 1.0 profesional,wspomagany aplikacją “Padlock” 2.0 !

Czyżbyś uruchomił Czarnowidz 2.23 :smiley:

Wersja Szaniawski Professional 1.0 nie przewiduje narazie żadnych drastycznych kroków.

Na forum nie popieramy takich wersji .

Skaner Asterisk OT Professional 1.0 też nie

alarmuje, wykrywa jedynie aktywność Wybraźni 9.2

Czyżby programy antyotowe współgrały z programem Humor 5.15 na łatce Litość 4.2 ?? :shock:

bez Obraza 1.13 proszę, ale wyczuwam u Ciebie Zazdrość 7.19… po co tak piszesz?? świetny topic!! gratulacje dla Sebastiana Szaniawskiego i reszty moderatorów za poczucie humoru!! a ty tutaj jakieś prowokacje… :x

CZasami mam ochote użyć najnowszą wersje bluzgatora.

Humor 5.15 jest kompatybilny z Wyobraźnia 9.2

W tym wypadku wymagana jest właśnie łatka Litość 4.2

w programie Asterisk OT Professional 1.0