Witam posiadam w domu 3 komputery ale niestety tylko 1 działa sprawnie.
Najpierw napiszę parametry:
1 Komputer (działa b.d tylko wolno)
AMD athlon 1.0 GHZ, 386 ramu,Dysk 10 GB,Karta Graficzna 126 mb (była 64 mb ale przełożyłem z 2 komputera), Windows XP Profesional SP3
2 Komputer (Nie wiem co jest z nim, problem opisany niżej)
Intel Celeron D 3.0 GHZ, 1 GB ramu, 2x Dysk = 80 GB,Karta Graficzna Brak (Przełożyłem do komputera 1 karte graficzną nividia gefforce 5500), Windows XP Profesional SP3
3 Komputer (Działa tylko nic nie ma na pulpicie i nie działa taskmgr.exe)(Teraz pojawił się problem z kostkami ramu jak by ich nie widział )
AMD athlon x2 +5200 2.7 GHZ x2 = 5.4 GHZ , 4 GB ramu (2x po 2 GB), Dysk 500 GB, Karta Graficzna Nividia Gefforce 9500 GT 1024 MB, Windows XP Profesional SP3
__________________________________________________________________________________________________
Problem komputer 2:
Włącza się normalnie po ładowaniu systemu powinno się pojawić okno logowania a się pojawia błąd i za sekundę komputer się resetuje
Próbowałem do komputera 1, włożyć kostke ramu 1 GB ale nie pasuje
Chciałbym żebyście mi pomogli naprawić 2 komputery lub zrobić z jednego komputera coś porządnego.
Nie chodzi mi oto żeby wszystkie 3 działały tylko te 2 mi są potrzebne tamten to do rozbiórki na części (Potrzebuje komputera 1 i 3)
Liczę na szybką ODP.