Zegar we flashu


(Juzio77) #1

Szukam zegara zrobionego we flashu. Chodzi mi o zegar ze wskazówkami.

Mam taki, ale trochę niepasuje do mojej srtony:

zegar7hc.jpg

Pozdrawiam.


(lazikar) #2

Moze ten ci się spodoba. Jest widoczny u mnie na stronie. :smiley:

http://hbplus.aplus.pl/pliki/dodatki/zegar.rar


(Juzio77) #3

Bardzo fajny zegarek :slight_smile: Lepszy niż te, który mam teraz. Ktoś jeszcze ma jakieś zegarki?

Pozdrawiam.


(Spox5) #4

Może taki: http://img292.echo.cx/img292/3416/zegarek6hl.swf


(m@teo) #5

lazikar A ten twój zegarek to można wstawić na stronke w HTML ??


(Krykadam) #6

No pewnie ze mozna… co za pytania…


(Juzio77) #7

Dzięki za odpowiedzi. Znalazłem ciekawą stronke z bardzo dużą ilościa zegarków :smiley:

http://www.flashkit.com/

Na tej stronie jest mnóstwo zegarków.


(lazikar) #8

W pliku który ściagasz masz nawet gotowy kod. :slight_smile:


(m@teo) #9

Tylko e jak wstawiłem go w środek strony to mi się rozsypała! :stuck_out_tongue:


(lazikar) #10

To wstaw go w tabele. :stuck_out_tongue:


(m@teo) #11

http://www.mateo.minister.pl/proba.htm

Chodzi! Ale mi się zegarek w FireFoxie nie wyświetla?? czemu? A w IE tak?


(adpawl) #12

Tak, działa …zegar widać.

Tobie nie włazi strona, czy flash? Jeżeli flash, to sprawdź, czy nic ci go nie blokuje…


(Monczkin) #13

coś jest nie tak - strona ma problemy z załadowanie, i nie ma zegarka - używam FF - wszystko jest tak, jak powinno z moją przeglądarką


(m@teo) #14

Forbidden

You don’t have permission to access /proba.htm on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Teraz mi takie coś wyszło!?

Nic mi nie blokuje! I tylko zegarka nie było widac!


(lazikar) #15

|

| [/code]

[color=darkred]Jak uzywacie tego kodu to zmieńcie lokalizacje pliku swf[/color]

[code]

[code]


(m@teo) #16

Wiem zmieniłem i niewyświetla się! Teraz mam Opere 8.0 i tak samo nie wyświetla się zegarek! A może trzeba jakieś wtyczki miec??


(lazikar) #17

M@teo a zegar na mojej stronie ci się wyświetla???


(iGreq) #18

N ajlepiej być orginalnym i samemu zrobić sobie zegarek:

http://www.flashzone.pl/item-438-Zegar.html#

W szystko opisane dokładnie krok po kroczku :slight_smile:


(m@teo) #19

Tak wyświetla! SIę! A u mnie niechce?

:co jest?:


(lazikar) #20

Użyj tego kodu. Plik swf musi być w folderze gdzie ten kod. Jak co to zmień ścieżkę w 2 miejscach.

[/code]