Poszukuję takowego zegara który by na “karcie pracowniczej” podbijał datę i godzinę rozpoczęcia i zakończenia pracy. Chodzi mi o taki zegarek jakie są pokazywane w filmach, że gostek podchodzi to niego, wkłada karteczkę z imieniem i nazwiskiem, bum i na karteczce mamy dzisiejszą datę i godzinę rozpoczęcia zmiany. Potem po 8 godz. pracy znowu wkłada tą karteczkę, bum i mamy godzinę zakończenia zmiany.
Chyba opisałem jasno o co mi chodzi :lol:
Jak by ktoś miał namiary na takie urządzenia to bardzo proszę.
O kasowniku już myślałem ale, żeby zamontować przy kiblu :lol: ulgowe za siku, normalny za klocka
Co się tyczy podpisów to są raporty gdzie się wpisuje stan licznika motogodzin (początek i koniec), godziny od/do ale nie da się tego upilnować na 100 %.
Z tymi kartami to by było dobre ale:
zależało by mi na jakimś urządzeniu nie podłączanym do komputera (miało by ono wisieć w hali produkcyjnej gdzie niema miejsca na kompa a biuro znajduje się po drugiej stronie ulicy :roll: )
możliwość ustawienia daty/godziny i zabezpieczenia tego PIN’ em lub hasłem tak żeby pracownik nie miał możliwości przestawiania godziny 8)
Czytnik podłączasz pod router i resztę po WiFi do biura.
Sam czytnik to takie pudełko bez jakichkolwiek przycisków.
Pracownik przytyka jedynie kartę i nie ma możliwości zmian czegokolwiek.
Sam miałem to u siebie na firmie, obecnie czytnik linii papilarnych bo okazywało się że pracownicy przekazywali sobie chipy i odbijali się za innych. Teraz sobie palca nie utną