1050Ti nowsza?
na 1600af nie mam integry
Komp na 4 lata, więc w jakąś sensowniejszą grafikę chcę zainwestować - choć nie gram.
To lepsza 1650, 1050 używaną kupisz taniej, za 500 zł nie jest dealem roku.
1650, jakbyś cos w modelowanie, VR lub inne podobne zaszalał będzie lepsza… Taka moja opinia, jak już kupujesz kartę nową, to weź generacje wyżej.
Czemu tylko te grafiki za trochę więcej jest RX570 szybszy od 1050 i 1650.
Odpowiedź masz w tytule wątku.
To po co w ogóle grafika? Integra starczy najlepiej VEGA.
Pisali o Karta Palit GeForce 1650 Dual nówka z outletu za 619zł - to lepiej brać rx570
Mała obudowa + Radeon, to jednak będzie się nieco bardziej grzało i będzie wymagało lepszego chłodzenia, a jak rx 570 nie ma trybu półpasywnego, to kolejne dwa wentylatory (1650 chyba wszystkie mają?) …
Małe pytanie do was.
Zamówiłem Ryzena 5 1600AF, czy on powinien mieć na sobie lub opakowaniu oznaczenie AF?
Mam samo 1600.
Dziękuję. Teraz wszystko mi gra
Też mam AF.
Jeszcze zawrócę wam tyłki sorry
Ten dysk byłby ok, pod system i programy?
Dla W10 i programów 120-tka będzie za mała. Celowałbym co najmniej w 240.
Teraz mam ssd 120gb i jeszcze 50gb wolnego, także spokojnie wystarczy. Na dane mam osobny dysk.
To po co kolejny dysk? Nie możesz wykorzystać obecnego?
Mogę, ale zawsze mam osobno system i osobno dane. Dwa dyski naraz się nie zepsują.
Panowie, mam problem.
Wgrałem windows 10 na dysk SSD m.2, ustawiłem odpowiednio bootowanie i niech mi przejść dalej. Nie mam jak pominąć ekranu ze zdjęcia. Jakieś.pomysly?
Wygląda na to, że W10 jednak się nie wgrał, a startuje system (FreeDOS) zainstalowany wcześniej. Prawdopodobnie dysk ma założoną tablicę partycji w formacie MBR. Windows wymaga GPT, więc należy usunąć starą i założyć nową. Nie wiem tylko czy można to zrobić z poziomu instalatora Windows (ktoś potwierdzi?).
Nie wiem co było nie tak, ale dopiero za trzecim razem wskoczył windows.
A sygnalizował, że jest zainstalowany i mam zrestartować komputer.
Skoro wszystko ładnie bangla, to pozostało mi tylko serdecznie podziękować za pomoc, przetłumaczenie tego ryzena i polecam się na przyszłość
Świetny wybór, jeśli chodzi o procka. U mnie chodzi na 4,1GHz