Zestaw komputerowy czy MAC?

Witam, zważywszy na przeprowadzkę i mój brak zamiaru chęci zakupu telewizora chciałbym zakupić sobie coś jako zamiennik. Mam już laptopa ale chodzi mi tu o coś dla marudnej dziewczyny żeby sie kobieta w domu nie nudziła :slight_smile: Chodzi mi tutaj o coś na czym będzie można na spokojnie pooglądać filmy na w miarę dużym ekranie gdyż do gier mam swojego w miare mocnego lapka a i tak grywam sobie tylko w CS. Mój budżet to około 1200zł. Nie uśmiechałbym się przekraczając go dlatego wszelkie używki wchodzą w grę. Jak wiadomo nie mam do tego monitora dlatego wiem że trudno byłoby coś sensownego znaleźć w tym przedziale cenowym dlatego wpadłem na pomysł aby po prostu kupić używkę MACA połączyć jedno z drugim a myślę że one nie potrzebują do płynnego działania jakiś kokosów, Co byście mi doradzili?

Skoro i tak chcesz łączyć “jedno z drugim”, to czemu nie dokupić monitora z głośnikami (albo TV z wejściem VGA) i podłączyć pod posiadanego lapka? Jedyny mankament: jakoś trzeba się dźwiękiem “podzielić”.