Zestaw komputerowy-Komplet lub części-Pełen opis :)

Witam.

Mam do zaoferowania zestaw komputerowy mający bodajże coś pomiędzy 2-3 latami ( dokładnie nie pamiętam daty zakupu).

Zestaw był składany z zakupionych podzespołów dlatego, poza paroma książeczkami i pudełkiem od karty grafiki nie posiadam pudełek.Wyjątkiem jest monitor, który jest bodajże o rok starszy od samego “pudła”.Do niego jest pełna dokumentacja i pudełko. Napęd i nagrywarka są ok. rok młodsze i do nich posiadam karty gwarancyjne. :smiley:

Również zasilacz ma ok. pół roku ( więc jest jeszcze na GWARANCJI na której dowód posiadam paragon zakupu) oraz kość pamięci 1GB która ma ok. roku.

A oto dane komputera( obok w nawiasach cena pojedynczego podzespołu do których doliczyć należy ceny (ewentualnej)wysyłki)

Procesor -> Intel Pentium 4 3,06gHz lga775 nie podkręcany ( z chłodzeniem - 80zl)

Grafika -> Gigabyte GeForce 7300GT 256/128 DDR2 (80zl)

Płyta główna ->Gigabyte GA-8I945GZME-RH LGA775 (120zl)

HDD -> SAMSUNG HD080HJ (50zl)

Nagr. -> DVD RW LG Super Multi (40zl)

Napęd -> DVD LG (20zl)

Pamięć oper. -> 1GB DDR2 667mhz (GoodRam bodajże 60zl) + 512MB DDR2 533mhz ( IMRO 15zl)

Zasilacz -> 400W , dokładnie nie pamiętam firmy i modelu, muszę w tym celu rozkręcić “pudło” ale nie jest to najtańszy “chinol” :smiley: ( 60zl)

Obudowa -> eXtreme Multi Media Comp System ( tyle na niej pisze :smiley: ), moim zdaniem ładna klasyczna obudowa ( bez wyśw LCD) z 2xUSB na przednim panelu i kompletem zaślepek. Stan b.dobry a wręcz idealny ( 30zl)

Monitor -> LCD 17" Fujitsu-Siemens. Tutaj muszę się nieco bardziej rozpisać. Ogólnie jeśli chodzi o stan wizualny monitora to jest on wręcz idelany ( żadnych rys czy obić na obudowie). Jeśli chodzi o matrycę to trudno mi opisać jej stan , oczywiście świeci równomiernie bez żadnych plam itp. z takich widocznych zanków zauważam 2 lekkie ryski w dolnej części widoczne pod białym podśw. ale gdyby ktoś pytał o Badpixele to niestety trudno mi będzie odp. bo nie zwracam na to uwagi.

Monitor jest wyposażony w głośniki. Jeśli chodzi o techniczny punkt to jest on również b.dobry a tylko b.dobry ponieważ od czasu kiedy to mój dostawca energii miał problemy z jego prawowitym napięciem w monitorze nie da się wejść w menu.

Cena za “monit” to ( o zgrozo dałem za niego czasu pewnego 999zl #-o ) 100zl. Tutaj polecam odbiór osobisty.

Cena całego kompletu -> PO zsumowaniu daje 655zl jednakże uwzględnijmy rabat 5% co da w zaokrągleniu 620zl i taka jest cena zestawu.

Wysyłki poszczególnych części preferuję pocztą z wpłatą na konto ( mogę wystawić na allegro). Cały komplet lepiej kurierem.

Podzespoły “pudła” są w idealnym stanie, wentylatorki były oczyszczane z kurzu jak i całe wnętrze obudowy, po prostu komp jest zadbany :smiley:

Jakiekolwiek pytania proszę kierować na GG , PW lub po prostu pisać w temacie :smiley:

Na wszelakie pytania chętnie odpowiem, dla zainteresowanych mogę również zapodać foty sprzętu.

Jeśli będą jakiś wątpliwości co do danych technicznych to odpalę Everesta lub zapoznam się z wnętrzem “pudła” :smiley:

PS: W ramach reklamy polecam również moją ofertę sprzedaży Nokii X3 znajdującą się w dziale Telefony :smiley: Świąteczna Cena to 420zl z przesyłką :!:

Odbiór osobisty -> Kraków

Powód sprzedaży - Kupno lapka :smiley:

Interesuje mnie bliżej monitor,a jeśli zestaw ma zamontowany system operacyjny ,to całość . Proszę o bliższe dane adresowe (ew.telefon)w celu spotkania w Krakowie w najblizszych dniach.Pozdrowienia !

Przepraszam za swoją świąteczną nieobecność :smiley:

Proszę pisać na GG z mojego profilu :smiley: