Co za upór dodawać coraz bardziej zawirusowana instalkę Registry Clean Easy? Może wykrywalność większa, albo to wykręcony numer.
Kto Tu orzecze, że to false positive?
Orzesz to.
Registry optymizer, a teraz registry easy.
Co za upór dodawać coraz bardziej zawirusowana instalkę Registry Clean Easy? Może wykrywalność większa, albo to wykręcony numer.
Kto Tu orzecze, że to false positive?
Orzesz to.
Registry optymizer, a teraz registry easy.
Sprawdziłem w innej przeglądarce (Opera) . Działa klikanie ŚPM. W sumie od tego powinienem był zacząć. Widocznie problem tkwi w mojej przeglądarce (Fiefox) i tylko na tej stronie. Ciekawe. Muszę teraz pobawić się w śledczego i zobaczyć co spodowało ten problem.
“- ustawienia myszy - przypisanie funkcji środkowego klawisza, to będzie otwierał to, co LPP”
Nie o to chodzi przecież.
dlaczego w FF z wyłączonymi cookies nie mogę przełączyć na głównej w panelu programy: nowości, beta, stabilne- zmienia się tylko adres strony na .pl beta# czy coś takiego, po właczeniu cookies i odświeżeniu F5 strony można zobaczyć coście tam napisali. Nie zawsze (wlaściwie nigdy) nie mam włączonego tego dziadostwa i nie chce tego robić tylko dlatego by zobaczyć krotką listę jakichś progamow, tak samo flash- nie przesuwa się info.
Dalej nie można cofnąć strony po zalogowaniu się na dp.pl (loguje się na forum po zalogowaniu przenosi mnie na główną dp.pl) i wyjściu z portalu na stronę wcześniejszą.
Możecie to naprawić?
Adobe Flash aktualne, java też. W Operze i IE11 działa.
W “centrum powiadomień” nie mogę usuwać poszczególnych “powiadomień” - klikam “fajkę” i dalej ona jest, nie pojawia się “krzyżyk”. Problem występuje tylko pod IE (wersja 11 zarówno pod Win7 jak i Win8.1). Nie wiem dlaczego tak jest, lecz ten “krzyżyk” jakby tam jest, lecz się nie wyświetla - gdy sprawdzę z innej przeglądarki to już normalnie widzę ten “krzyżyk”.
dwie sprawy:
po dodaniu komentarza js nie ładuje linka do profilu, tzn. nie mogę kliknąć w “knyku” żeby otworzył się mój profil.
w chrome jest jakiś dziwny bug czasami się nie ładują img od linka odpowiedzi do komentarza i fonty jakieś dziwne rozmiary łapią float się psuje itpe. po najechaniu na takiego delikwenta automatycznie się poprawia. ale to raczej bug chrome
tutaj screen
http://i58.tinypic.com/k2ya2x.jpg
___________________________________________________________________________________________
Proszę zapoznać się z regulaminem, a szczególnie z fragmentem dotyczącym maksymalnych rozmiarów grafik wklejanych do posta.
Pozdrawiam,
Dimatheus
to ja dorzucę swoje:
strona portalu (jak i forum) działają wybiórczo, 9/10 prób wejścia kończy się 40x, bądź 50x (pc/laptop/tablet - Chrome/FF/IE/Opera),
Po wejściu na forum z TapaTalka, następują randomowe logouty lub crashe całego systemu…
Widzę iż po przejęciu przez o2 dp jest rzucone na drugi plan…
Dodanie “usuń wszystkie” załatwia niby problem, więc a razie może być xP
@silvax: Pomysł na to podrzucił nam ostatnio czytelnik na ColdZlocie
od kilkunastu dni wyskakuje takie info przy próbie zamieszczenia komentarza:
“Wystąpił błąd po stronie serwera, nie można w tej chwili wysłać komentarza”.
Gdy w końcu się to uda, to już nie można edytować. Jest na to jakieś lekarstwo? (Vista 32, IE 9)
W artykule http://www.dobreprogramy.pl/Nie-takie-popularne-przegladarki-internetowe,News,23319.html nie działają grafiki. Ponadto znajduje się on w dziale Aktualności.
U mnie działa te 18 grafik aż do Flocka. Firefox najnowszy. Pewnie coś blokuje javascript, albo flash po przejściach.
Trzyletnie Aktualności? W postępie do czwartej potęgi, e-oprogramowania, to jest renesans? Oświecenie już nie, a powinno być dostępne Archiwum, bo i ta naprodukowana wiedza może być odniesieniem do tego, co się dzisiaj nawydziwiało.
Aż sobie poczytam…
Flash jest wyłączony, ale nie wiem co on może mieć do wyświetlania grafik JPG.
A grafiki działają, ale tylko w powiększeniu.
Nie działa automatyczne pobieranie plików, trzeba klikać na link.
Po otwarciu strony dalej widnieje informacja że opera wczytuje elementy strony (pasek wpisywania adresu www)
Opera 12.16. Brak blokowania otwieranych okien w tle, wyczyszczona pamięć podręczna przeglądarki.
Tylko u mnie nie działają powiadomienia o komentarzach na portalu (i blogu zresztą też)?
Potwierdzam, u mnie to samo ;/ Już od kilu dni, jakoś zapomniałem o tym…
Poszło do Tomicka
Sprawdzamy problem
U mnie jest problem z usuwaniem powiadomień w Internet Explorerze 11 (zarówno desktopowym, jak i na Windows Phone 8). Powiadomienia znikają dopiero po wylogowaniu się
Jest jakis bład z wysyłaniem powiadomień o nowych newsach na jabbera , konto mam na dobreprogramy.im nie ustawiałem nić ostatnio, od ok 2 dni niema powiadomień.
U mnie tak samo, tez nie mam powiadomień na jabberze z DP.
Zaktualizowaliśmy ten nieszczęsny Openfire do nowej wersji, ale jak widać projekt ten mimo że powrócił z martwych to jeszcze nie jest klasy światowej i po aktualizacji wysypały się wiadomości grupowe… Próbujemy to zdiagnozować.