Nie wylogowywało nawet z wersji mobilnej. Ale mam najnowszy Firefox 31.4.0 esr. Stabilny do nudów.
Przełączyłem właśnie na wersję 36 beta 2 i nie chce wylogowywać. uBlock i tam czapka rozszerzeń.
Nie wylogowywało nawet z wersji mobilnej. Ale mam najnowszy Firefox 31.4.0 esr. Stabilny do nudów.
Przełączyłem właśnie na wersję 36 beta 2 i nie chce wylogowywać. uBlock i tam czapka rozszerzeń.
Hej,
Wychodzi na to, że to przejściowe problemy - mnie teraz też nie wylogowuje.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Nie mogę pobierać programów.
ESET Smart Security zgłasza mi niepożądaną zawartość.
Coś z DP, czy z Google?
Hej,
A próbowałeś bezpośrednio z poziomu portalu i z użyciem linków bezpośrednich? U mnie Gimp spokojnie się ściąga.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Tak, próbowałem.
Błąd ten sam. Nie twierdzę, że są wirusy na serwerze, ale nie spotkałem się jeszcze z czymś takim tutaj.
Dla pewności: wszystkie daty mam ustawione dobrze, certyfikaty innych stron nie zgłaszają błędów.
Błąd bezpośrednio także występuje.
Hej,
A inne programy? Może Eset zablokował DP z powodu asystenta?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Inne strony (programy) wczytują się bez zająknięcia.
Z jakiegoś powodu problem pojawia się tylko przy Gimpie.
Hej,
Może więc to jakiś bug w bazie Eseta. Sprawdź po aktualizacji bazy sygnatur, czy problem występuje nadal.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Póki co żadnej aktualizacji dla ESET nie ma.
Zgłosiłem fałszywy alarm. Zobaczymy, czy to coś w ogóle da.
Pozdrawiam.
ESET często się “czepia” Agenta Pobierania, nawet jak pobierasz jako zalogowany widać, że sygnatura Agenta Pobierania odbija się czkawką nawet bez tego asystenta
Możliwe. Ale dlaczego teraz, tak nagle? I dlaczego tylko w jednym miejscu? Może jakieś ludziska coś tam nazgłaszały…
Hej,
Generalnie to też jest możliwe.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Piąte koło u wozu i to kanciaste, to zielony przycisk - Pobierz program. Całkowicie niepotrzebny. Wyrzucić to z DP. Skoro z linków bezpośrednich - Wszystkie wersje - można wybrać instalator, jaki się chce, to niech one zostaną. Wystarczą.
Ciekawe, czy na dole wersji 32 bit, stabilnej 64 bit, wersji rozwojowej, ktokolwiek klikałby w link bezpośredni np Firefox 35.01 Wersja stabilna 32 bit z agentem pobierania ofertami sponsorowanymi przeglądarki Google Chrome i Omiga - Plus?
A tak byłoby najuczciwiej. Żadne tam koty w workach.
Od kilku dni każda otwarta zakładka z dobrymiprogramami (a często mam ich kilka, czasem kilkanaście), automatycznie sama się odświeża i w związku z tym nie wiem, którą już czytałem, a która czeka na przeczytanie (kolory ustawione w FF).
A w ogóle co to za pomysł, aby nawet nie czytane jeszcze zakładki co chwile same się odświeżały? Z resztą nawet te przeczytane też nie powinny same się rządzić!
Z żadnymi innymi stronami nie mam tego problemu, tylko z DP.
Drugi temat:
Wystąpił błąd!
Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji.
Jaki dzienny limit pozytywnych głosów??
Po pierwsze nikt nigdy nie informował mnie o żadnym limicie, a po drugie jest godzina 0:33 i jakim to cudem wyczerpałem pierwszy raz w życiu ten limit po kilkudziesięciu minutach?
Mam nadzię, że to dobry dział Mam niewielki prolem ze stroną od jakiegoś czasu wyświetla mi się tak: http://iv.pl/images/49213282880553884522.jpg Czy można coś z tym zrobić?
zacznij od wyłączenia adblocka
Box z kategoriami programów “nowości beta stabilne” jest kompletnie bezsensu i może wprowadzać w błąd. Dlaczego po wybraniu wersji Beta programu przenosi na stronę pobierania wersji Stabilnej ? Dlaczego muszę się domyślać a przecież mogę się nie domyśleć, że wersja której szukam jest w rozwijanym menu które w ogóle może wyglądać jak rozwinięte “Informacje” o programie?
Nazewnictwo też jest niekonsekwentne - tu Beta a w rozwijanym menu nagle wersja rozwojowa…
Rozwiązanie jest bezsensu i (celowo ?) wprowadza usera w błąd.
Gdy domyślny poziom zooma czcionek jest większy, niż domyślny poziom zooma strony, wtedy przestawia przyciski. Zmniejszyłem powiększenie na DP w FF i rozrzuciło - zaznaczyłem, bo po rozrzuceniu, biały napis przycisku forum - zniknął http://prntscr.com/64in87
Druga sprawa, to rozmiar czcionek w przeglądarce. Przestawiają się przyciski czarnego paska na tym forum, na portalu, na innych stronach też, np na cytaty info. Idealne powiększenie czcionek dla mnie i prawidłowy widok przycisków pasków narzędziowych na stronach, wypraktykowane - http://prntscr.com/64iqjz
No i tak jest ekstra. Każdy musi wypraktykować ustawienia rozmiaru tekstu, zwłaszcza minimalnego, zooma stron i zooma tekstu - wychodzi dla mnie tak: http://prntscr.com/64isrj
W wersji mobilnej powiadomienie o odpowiedzi na komentarz nie odnosi do komentarzu, lecz do artykułu, którego komentarz dotyczy.