Dziwny ten wygląd niektórych szczegółów portalu. A gdy nie wiem, czy to błąd, wielbłąd, albo taka uroda usprawnienia?
Po wejściu na portal wita mnie czasem, lub często, głupia czerwona ikona zakrywająca awatar, po chwili odwraca się u mnie na lewą stronę. A może ona taka mądra, że pokazuje nice cyferki?
Dlaczego od jakiegoś czasu strona dobrychprogramów wyświetla mi się tragicznie na przeglądarce w telefonie? Wcześniej było wszystko ładnie, a teraz jeden wielki bałagan. Wszystkie inne strony wyświetlają mi się poprawnie. Problem mam tylko z waszą stroną…
Nic nie czyszciłem i dziś jest już dobrze. A nie było wcześniej tak, że strona wyświetlała się w wersji mobilnej? Teraz wyświetla mi się w wersji normalnej…
Mam pytanie. Jak dodam news z dobreprogramy.pl do ulubionych publikacji (kliknę w to serduszko po prawej), to gdzie potem ten news jest zachowany, jak się do niego dostać szybko?
od początku istnienia nowej wersji portalu doświadczam bardzo irytującego błędu: portal po całkowitym załadowaniu “skacze” na początek strony. Jak to się przejawia:
Wchodzę na portal
Strona nie jest do końca załadowana, ale można już czytać pierwsze nagłówki artykułów
Scrolluję w dół, czytam treść nagłówków
Strona kończy się ładować, zostaję przeniesiony na górę strony.
W tym momencie muszę scrollować z powrotem tam gdzie skończyłem.
System Windows Phone 10, przeglądarka Microsoft Edge.
PS: Proszę, dodajcie komentarze na tą samą stronę co artykuł. Podzielenie artykułu i komentarzy na dwie podstrony to bardzo zły pomysł.