CTRL+F5 próbowałeś?
jak ctrl f5 nie pomoże to format
Jeśli wingroza, to na pewno
Kurrrde… Co znów namieszaliśta z portalem? Ładuje się toto jak smarki z nosa od wczoraj.
Od wczoraj, to portal śmiga jak strzyga. W slimjet, pelemoon, firefox vortal elegancko działa. Sprawdzam about:performance i…
Nowe wersje dla Windows - dobreprogramy currently performs well.less
Full name: https://www.google.pl/ (as window 12). Impact on framerate: 0/10. CPU usage: 0%. System usage: 0%. Blocking process calls: 0%.
Czyli - nic nie obciąża. Ergo - od wczoraj, to mogło Tobie coś wleźć. Jakiś głupi blocker zaktualizował się?
Co mi wlazło? Chyba jedynie nowe wpisy do /var/log
Ile systemów, tyle problemów. W windzie nic się nie zmieniło… na lepsze, ani na gorsze w tym przypadku…
Czy jest możliwość usunięcia/wyłączenia widoczności daty urodzin w profilu? Nigdzie nie widzę takiej opcji, ani w ustawieniach profilu ani na forum.
Zaraz się tym zajmę.
Portal od kilku dni muli niemiłosiernie.
Przeglądarka: Google Chrom, przed aktualizacją i po aktualizacji, blokery włączone i wyłączone - różnicy żadnej. Po kliknięciu na tytuł artykułu mija kilka-kilkanaście sekund do jego otwarcia.
Pod Edge problem nie występuje.
Przy przwijaniu komentarzy w artykułach w pewnym momencie na samym ich końcu, pole do wpisywania komentarza znika i sie pojawia i tak sie dzieje do momentu az sie nie przewinie dalej albo wstecz.
Windows 10, Chrome 57, Rozdzielczość ekranu 1440x900
Potwierdzam problem, u mnie jest to samo.
Na jednym komputerze w Slimjet w wersji 13.0.6.0 (oparty o Chromium 55) 1280x1024, a na innym Slimjet 13.0.9.0 i 1920x1080.
Wysokość jest źle wyliczana.
W uBlock podmieniłem jeden ze styli, aby dystans pod polem komentarza był większy i tak nie miga.
Witam!
Ostatnio na portalu napotkałem dziwny problem z edycją komentarza do np. newsa. Otóż, kiedy chcę coś dopisać do komentarza, klikam w miejscu, gdzie chcę to zrobić, próbuję pisać, a Chrome zastępuje napisane prędzej litery, tymi które zamierzam wprowadzić. Jest to irytujące, bo chcąc coś dopisać w środku komentarza, praktycznie muszę go pisać całego od nowa.
załączam spakowany ZIP’em filmik AVI, który pokazuje, o co mi chodzi. Wydaje mi się, że jest to problem z portalem, bo na innych stronach jest OK. Dodatkowo nie występuje on w Edge’u. Na forum też kiedyś był taki kłopot, ale odkąd jest ono na Discourse, to problemu nie ma.
filmik z demonstracją problemu:
Problem z edycją komentarzy - Dobreprogramy.zip (284,0 KB)
Proszę o zbadanie kłopotu i szybką odpowiedź.
Co to za klikalne przekierowujące tło na portalu?
Wpadł mi dzisiaj w oko temat z forum firefoxa
http://mozillapl.org/forum/viewtopic.php?f=18&t=49083
Jakiś nowy wynalazek reklamowy rodem z piekła?
Pewnie kampania reklamowa, którą bardzo łatwo wyłączyć zmieniają skórkę. Dodatkowo, karnacja jest wykonana tak że nie powinna przeszkadzać ani powodować przypadkowych kliknięć, sprawdzimy czy wszystko jest OK.
kradziesz Dzieci to też skandal
Czy te komentarze mają zostać dla potomnych?
A pokarało mnie i trafiłem na modela anty gramatycznego.
https://www.dobreprogramy.pl/308884,Carp,Komentarze.html
Pewnie wiele jest podobnych…
Naprawione.