Z tego co pamiętam, w poprzedniej wersji niektóre elementy miały taką możliwość.
+1
To samo proponowałem na bugtrackerze
Awatara mi wcięło na portalu.
Opera 11.11 w nowej szacie DP zjada ostatnie litery wyrazów zarówno w nagłówkach jak i artykułach .
Czemu korzystasz z Opery 11? To stara wersja, po co wspierać stare?
Mam taką małą sugestię do Redakcji aby wszystkie działy otwierane z górnej belki tę belkę zawierały aby było możliwe szybkie i łatwe przełączanie pomiędzy nimi. Bez tej funkcji wszystko jest jakby oddzielnie i nie trzyma się kupy.
We WSZYSTKICH opisach programów nie działają linki do bezpośredniej strony producenta programu!
A reklama nadal przykrywa panel ustawień użytkownika… to chyba można naprawić?
P.S. Widzę pozytywne zmiany w nowej odsłonie programu, należą się słowa uznania! =D
Czemu po wykorzystaniu powiadomienia o aktualizacji programu jest ono nadal dostępne? To błąd czy można je jakoś kasować?
Zdaje się, że “Ostatnio na Forum” na stronie głównej się nie odświeża
Strona działa bardzo kiepsko w Operze Mini. Layout ładuje się tylko częściowo, nie ma w ogóle menu na górze. Komentarze pod newsami ładują się tylko do pewnego momentu, a później są już tylko puste pola.
Witam
Od momentu kiedy pojawiła się nowa odsłona DP na Facebook-u podczas zamieszczania przez fanpage Dobrych Programów jakiegoś wpisu zamiast jednego pojawiają mi się trzy (tak jak na zmieszczonym obrazku). Ciekawostką są różne godziny wpisów To tylko u mnie tak wygląda?
Dokładnie, też to zawuważyłem.
Nie ma to jak świetna reklama brawa dla was =D> =D> =D> =D>
http://c3201142.cdn02.imgwykop.pl/comment_CVkAp0Yp8CnumtvAx6U4m9CRYaEW2YyB.jpg
Kolejny "kwiatek. Co to jest?
Przy okazji - czemu ma służyć mocne rozjaśnianie zdjęć nad którymi znalazła się myszka? Przecież to bez sensu, tylko denerwuje, wystarczy że zmienia się w łapkę i wiadomo, że można kliknąć.
Ja też tak mam w ie8. Za to w nowym stabilnym Firefoxie tego nie ma.
Czemu powiadomienia informują o wersji Beta? Nie potrzebuję tego.
Miszkurka2000, na XMPP tak było zawsze, to nie wina nowej wersji portalu. Nie chodzi Ci pewnie o XMPP, ale to zapewne działa na tej samej zasadzie ;).
A ja chciałbym zgłosić błąd z XMPP. Przestały w ogóle dochodzić mi powiadomienia o aktualizacjach. Z waszym XMPP łączy normalnie, ale już przez parę dni nie otrzymuję żadnego powiadomienia.
Chodziło mi o główną stronę z avatarem a nie o xmpp.
W ulubionych programach zostały tylko te z Windowsa, a gdzie podział się Linux ?