Zastanawia mnie dlaczego pewne newsy znikają ze strony głównej. Dzisiaj skomentowałem wpis qbapa na temat 7 urodzin AIMPa. Po jakimś czasie wchodzę na główną, wpisu nie ma. Przeszukuję starsze wpisy - nie ma.
Niektóre newsy zmieniają się w “kafelki” i wtedy znikają ze spisu na stronie głównej.
Hmmm, no fakt. Może ładnie to wygląda, ale wg mnie powoduje spore zaburzenie ciągłości newsów
Przy rozdzielczości 1680x1050 w Firefox 22.00 “ptaszek” do zaznaczania powiadomień jako przeczytane przesunięty jest na treść powiadomienia. Szczegóły na zrzucie ekranu.
Przepraszam jeśli było już takie pytanie, ale moja nerwica natręctw nie daje mi spokoju i cierpliwości do czytania całego tematu.
Co oznacza jedynka przy awatarze jeśli wszystkie powiadomienia zostały już przeczytane/zaznaczone?
@darekols, na moje oko (miałem to wczoraj bodaj z aktualizacją Opery), “jedynka” (lub wyższa cyfra) jest powiadomieniem, z tymże w tym wypadku do czegoś co już wcześniej oznaczyłeś jako przeczytane (z tego co zauważyłem, takie rzeczy/powiadomienia lądują na pierwszym miejscu listy). Niestety nad powiadomieniami trzeba jeszcze popracować/poczekać na poprawki…
Witam!
Nie działa zmiana adresu email użytkownika pod adresem http://www.dobreprogramy.pl/MojProfil.html. Przy próbie zmiany adresu przycisk “Zmień email” nie działa i w profilu pozostaje stary adres email.
Pozdrawiam!
@darekols: jedynka oznacza 1 powiadomienie nieprzeczytane - niestety, w skutek błędu część użytkowników dostała dwa razy powiadomienia o aktualizacji tego samego programu. Jednakże powiadomienia o programach się nie grupują, więc jest ono gdzieś ukryte możesz usunąć przeczytane powiadomienia o aktualizacjach aplikacji, wtedy ta jedynka ostatecznie zniknie następne już będą poprawnie się liczyć
Zgłaszane na blogu ale zgłoszę i tu :
Kolejny dobry powód aby poszerzyć stronę :
http://wstaw.org/m/2013/08/08/Przechwytywanie1.PNG
zrzut z IE9 , na O/Fx jedynie nazwa wchodzi pod gwiazdki.
Na Operze http://www.putlocker.com/file/B2601E7BBA5D1CF2 > continue as free > filmik
elementy sterujące po zmianie newsa wędrują za napis flesh.
nie przeczesywałem całego wątku więc sorry jak coś powtórzę
Zróbcie coś z informacją o cookie bo nijak jej zamknąć nie mogę na WP 7.8 zarówno na stronie w wersji mobilnej jak i desktop.
Ogólnie cała górna belka niby jest ale nie widać na niej działów i nie da się dostać do forum czy bloga. (wersja desktop)
W wersji mobilnej nie rozwija się menu z działami a belka zasłania pierwszy kafelek (wydaje mi się że to przez tą informacje o cookie)
Nadal pozostają kwiatki po skasowaniu czyjegoś nicka w polu odpowiedzi.
Kliknięcie dymka z komentarzami nie przenosi do nich.
Łukash zgłaszałem podobny błąd tyle że dot. on przeglądarki IE10. Od tej pory u mnie wszystko działa już poprawnie
rgabrysiak , u mnie błąd dotyczy O/SRWare/Fx/IE9 - ale tylko na IE9 chodzi o ocenę redakcji, na wszystkich przeglądarkach nazwa wchodzi pod ocenę/gwiazdki (1280x960).
BlackBerry OS, najnowsza Opera Mini - przy artykułach nie wyświetla grafik, tylko tego ludzika. 4 pierwsze grafiki, z kafelków się wyświetlają. Poprzedni zgłaszany przeze mnie błąd dotyczący Opery Mini ciągle występuje.
@Radek68, już nie powinien występować ten błąd, ponieważ dzisiaj naprawiono bug z przemieszczeniem przycisku, który w takiej “formie” jak na screenie, tak na prawdę zasłaniał całe powiadomienie (winny był “position: absolute;”, który został usunięty).
Proszę, naprawcie w końcu, to bardzo przydatna funkcja.
Edit:
O świetnie, już działa, dziękuję
Macie błąd graficzny z gwiazdkami podczas oceniania programów. Nie zapełnia całkowicie gwiazdek.
Stopka na głównej losowo generuje 404 oraz 503.
szereg błędów stylistycznych w newsach
Problem z php, górną belką newsów, transkrypcją znaków (tylko MacOS)
=====
nie mogę zalogować się danymi z forum na vortalu
ten nieszczęsny Downloader
nie działa rss/atom
=====
cała masa drobnych wizualnych poprawek typu niedokończone obramowanie lub zmienna grubość linii oddzielającej newsy, ujednolicenie wielkości awataru na blogach (czasami jest 50x50 a czasami 70x50).