Wcięło wszystkie avatary na stronie portalu i blogach
Potwierdzam
Myślę, że Redakcja zapakowała je wszystkie na Zlot, tylko dlaczego wszystkie…!?
u mnie wcielo tylko niektore avatary, avatar np. uzytkownika dzikiwiepsz wystwietla sie poprawnie
Również się zdziwiłem, że avatary nie są wyświetlane.
Prawdopodobnie redakcja zabrała je w celu umieszczenia na identyfikatorach na HZ
No już wszystko wróciło do normy Ciekawe czy redakcja wyjaśni skąd taki zanik naszych obrazków
Nie wróciło nadal jest :>.
Tzw. cisza przed burzą, zmiany się szykują “wielkimi” krokami, czuję to w kościach. Może nastąpią jeszcze przed HZ, coby smutno nie było tym, którzy się nie wybierają
Hej,
Jakieś przecieki?
Sprawdzałem przed chwilką i wszystko działa poprawnie - może w cache’u przeglądarki zostały anonimowe postacie?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Raczej “szamaństwo” w moim wykonaniu (z sb dowiedziałem się o testach dla wybranych…), beta-testy “tuż” przed zlotem… coś jest na rzeczy
Choć swoją drogą, widzę że pewien przeciek już wystąpił
W ostatnich dniach mam istną loterię z grafikami czy avatarami, głównie na blogu - raz ktoś nie ma avatara (ma domyślny), raz ma… grafiki we wpisach podobnie, ładują się jak akurat wiatr zawieje. Problem potwierdzony u minimum 3 osób, ale po komentarzu Fanboja O w ostatnim newsie o wpisach na blogu chyba wynika, że jednak więcej osób tak ma. Sprawdzone na Win8/Win7 oraz IE/FF/Chrome.
Również potwierdzam - niezależne od przeglądarki oraz systemu
Kurcze coś długo trwa problem z tymi avatarami i grafiką. U mnie problem występuje na całym portalu jak i na blogu. Czasami pojawiają się avatary, innym razem znikają, tak samo mam z obrazkami ze strony głównej czy na blogu. Żeby zobaczyć grafikę muszę odświeżać stronę, a i tak nie wiadomo czy się załaduje, czasami działa kosztem innych zdjęć czy avatarów. Kiedyś występował problem “mieszania” avatarów czyli np. z komentarzy na danej stronie każdy miał jakikolwiek avatar z tych użytkowników, którzy pojawili się na stronie. Teraz problem wygląda całkiem inaczej.
Dokładnie, u mnie to samo. Zarówno na desktopie jak i na Windows Phone.
Wiemy o tym problemie i pracujemy nad tym…
wybacz waść, ale lecisz standardem, a nas interesują konkrety… kiedy i co zostało/nie zrobione :?:
Wybacz waść, ale redakcja jest na ostatnim zakręcie przed wprowadzeniem nowej strony portalu. Tak samo już dzisiaj rozpoczyna się Zlot.
Czy jest ładowania pary w gwizdek starej lokomotywy, skoro już za moment na tory zostanie podstawiony super szybki pociąg nowej generacji ??
Remonty torów na koleji też się kiedyś skończą
Oby nie tylko strona oparta na style metro wszystko płaskie i nieczytelne.