W poprzedniej wersji przy każdym programie była opcja “Zgłoś niedziałający link”. Teraz tego nie ma - muszę pisać maila na adres redakcyjny. Myślę, że ta opcja była przydatna i warto ją przywrócić.
Zgadza się - programy sortują się po całościach, ale już nie po częściach dziesiętnych oceny. Wtedy wchodzi sortowanie alfabetyczne.
Oto, z czym przed chwilą sie spotkałem:
http://img180.imageshack.us/img180/1222 … shotgj.png
BTW.
Da się zmienić rozdzielczość obrazka na stronie?
Też kiedyś miałem taki problem, spróbujcie wyczyścić cache przeglądarki, mnie pomogło.
Nie wiem co jest grane,ale od kilku dni mam taki kwiatek:http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs455.snc3/26044_105830012777416_100000512533656_155275_5105507_n.jpg.Czy może mi ktoś powiedzieć czemu tak jest? :o
Masz adblocka?
Na stronie: http://www.dobreprogramy.pl/Microsoft-i … 16744.html
od 23 komentarza w dół wszystkie wyrazy mam poprzekreślane:
Pierwszy raz się z takim czymś spotkałem :o
Potwierdzam, mam to samo .
Plus “przekreślenie” w górnych blokach strony głównej, wydaje mi się że dzieje się to tylko w tym jednym news’ie.
Pirat “Wybory” po powiększeniu wyświetla się nadal jako miniatrurka.
Edit:
W opisie programu PITy 2009 znajduje się informacja, że:
Obecnie ta zasada jednak już nie obowiązuje, jedyny zapis dotyczący organizacji pożytku publicznego brzmi:
Należałoby to poprawić
Podczas klikania na reklamy nie przenosi mnie pod adres pod reklamą. Otwiera się nowa karta z adresem, jednak na tym się kończy. Przeglądarka: Opera 10.5;
System: Siódemka Professional;
Witam, z góry przepraszam jeżeli dubluje zgłoszenie, ale nie mam czasu i chęci czytać całego tematu.
Mam prośbę o zmianę sposobu działania paska informacyjnego na dobrychprogramach. Gdy mam otwarte wiele kart strasznie wzrasta obciążenie procesora w wyniku animacji przesuwania tekstu. Byłbym wdzięczny, gdyby coś dało się z tym zrobić, bo hałasujący z gorąca komputer raczej nie sprzyja atmosferze czytania.
Pozdrawiam
Do bazy został dodany komunikator Whatever. Są jednak błędy:
-
Program podpisany jest jako wersja stabilna, tymczasem jest to beta, tak więc powinno być wersja rozwojowa.
-
Nazwa programu podana jest w skrócie, pełna to Whatever.
Zresztą tak właściwie to ten program nie ma jeszcze nazwy - na samym początku auto pytał się jak to nazwać i nie padła żadna sensowna odpowiedź więc został Whatever/WTW.
Zdaje się, że są problemy z kolejnością “popularności przeglądarek WWW”. Najczęściej pobierany jest Firefox (1 632 936 pobrań), znajduje się on jednak na drugim miejscu w kategorii…
Przecież nie każdy reinstaluje codziennie system
Edit:
Wczoraj na vortalu pojawił się news o IE4Linux - teraz już go nie ma. To chyba jakiś błąd.
Naprawdę nie wiesz dlaczego dzisiaj vortal tylko na czarno-biało?
Tylko forum jest w tonacji czarnej, vortal jest zielony i nie można zmienić kolorystyki co być może jest spowodowane/powiązane z kolorystyką forum.
a jednak vortal również, troche później niż na forum ale zmienili.
To chyba oczywiste dlaczego…
Vortal również jest już czarno-biały. Szata forum została zamieniona na czarno-białą natychmiast po oficjalnym potwierdzeniu tragedii, na vortalu umieściliśmy początkowo wstążkę żałobną, z przyczyn technicznych wersja czarno-biała strony pojawiła się później tj. przed 13:00.