Zgłaszanie błędów w portalu

W poprzedniej wersji przy każdym programie była opcja “Zgłoś niedziałający link”. Teraz tego nie ma - muszę pisać maila na adres redakcyjny. Myślę, że ta opcja była przydatna i warto ją przywrócić.

Zgadza się - programy sortują się po całościach, ale już nie po częściach dziesiętnych oceny. Wtedy wchodzi sortowanie alfabetyczne.

Oto, z czym przed chwilą sie spotkałem:

http://img180.imageshack.us/img180/1222 … shotgj.png

BTW.

Da się zmienić rozdzielczość obrazka na stronie?

Ja też mam ten problem jak @Neutralny, białe pola :slight_smile:

Też kiedyś miałem taki problem, spróbujcie wyczyścić cache przeglądarki, mnie pomogło.

Nie wiem co jest grane,ale od kilku dni mam taki kwiatek:http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs455.snc3/26044_105830012777416_100000512533656_155275_5105507_n.jpg.Czy może mi ktoś powiedzieć czemu tak jest? :o

Masz adblocka?

Na stronie: http://www.dobreprogramy.pl/Microsoft-i … 16744.html

od 23 komentarza w dół wszystkie wyrazy mam poprzekreślane:

zrzutekranu28.th.png

Pierwszy raz się z takim czymś spotkałem :o

Potwierdzam, mam to samo :expressionless: .

Plus “przekreślenie” w górnych blokach strony głównej, wydaje mi się że dzieje się to tylko w tym jednym news’ie.

przekrelenie.th.jpg

Pirat “Wybory” po powiększeniu wyświetla się nadal jako miniatrurka.

Edit:

W opisie programu PITy 2009 znajduje się informacja, że:

Obecnie ta zasada jednak już nie obowiązuje, jedyny zapis dotyczący organizacji pożytku publicznego brzmi:

Należałoby to poprawić :slight_smile:

Podczas klikania na reklamy nie przenosi mnie pod adres pod reklamą. Otwiera się nowa karta z adresem, jednak na tym się kończy. Przeglądarka: Opera 10.5;

System: Siódemka Professional;

Witam, z góry przepraszam jeżeli dubluje zgłoszenie, ale nie mam czasu i chęci czytać całego tematu.

Mam prośbę o zmianę sposobu działania paska informacyjnego na dobrychprogramach. Gdy mam otwarte wiele kart strasznie wzrasta obciążenie procesora w wyniku animacji przesuwania tekstu. Byłbym wdzięczny, gdyby coś dało się z tym zrobić, bo hałasujący z gorąca komputer raczej nie sprzyja atmosferze czytania.

Pozdrawiam

Do bazy został dodany komunikator Whatever. Są jednak błędy:

1. Program podpisany jest jako wersja stabilna, tymczasem jest to beta, tak więc powinno być wersja rozwojowa.

2. Nazwa programu podana jest w skrócie, pełna to Whatever.

Zresztą tak właściwie to ten program nie ma jeszcze nazwy - na samym początku auto pytał się jak to nazwać i nie padła żadna sensowna odpowiedź więc został Whatever/WTW.

Zdaje się, że są problemy z kolejnością “popularności przeglądarek WWW”. Najczęściej pobierany jest Firefox (1 632 936 pobrań), znajduje się on jednak na drugim miejscu w kategorii…

Przecież nie każdy reinstaluje codziennie system :slight_smile:

Edit:

Wczoraj na vortalu pojawił się news o IE4Linux - teraz już go nie ma. To chyba jakiś błąd.

Naprawdę nie wiesz dlaczego dzisiaj vortal tylko na czarno-biało?

Tylko forum jest w tonacji czarnej, vortal jest zielony i nie można zmienić kolorystyki co być może jest spowodowane/powiązane z kolorystyką forum.

a jednak vortal również, troche później niż na forum ale zmienili.

To chyba oczywiste dlaczego…

Vortal również jest już czarno-biały. Szata forum została zamieniona na czarno-białą natychmiast po oficjalnym potwierdzeniu tragedii, na vortalu umieściliśmy początkowo wstążkę żałobną, z przyczyn technicznych wersja czarno-biała strony pojawiła się później tj. przed 13:00.