Jak pewnie zauważyłeś, nasze forum jest tematyce komputerowej. Jeżeli chcesz przesłać dziewczynie kwiatka, idź do kwiaciarni, kup takiego prawdziwego i jej daj.
Albo poszukaj emoty u siebie na komputerze, wyślij ją na serwer, bądź poszukaj na necie, link do niej obejmij tagami
[img][/img]
i zaloty w 100 % udane. Czego sie nie robi dla naszych pięknych pań, a dla chcącego nic trudnego.
Widze że mój błąd już poprawiony dziękuje
Nie żeby mi to jakoś super przeszkadzało, ale mam -1 ostrzeżenie. Czy to znaczy, że mogę sobie pofolgować? Mam jakiś kredyt zaufania, czy jak?
Spróbuj potestować cierpliwość modków, jak dostaniesz warna to może sie wyzeruje.
Tylko jak sie zmieni na +1 to odwołań nie przyjmuję
(JOKE)
W shoutboxie w kółko “There are no messages” i “Błąd XML”
co drugie kliknięcie to wywala, coś redakcja ma kłopoty z serwerem?
Pojawiły się problemy z galerią:
1. Po pierwsze po dodaniu pliku do galerii pojawiają się komunikaty błędu, widoczne na screenie poniżej:
2. Po drugie nie wyświetlają się miniatury niektórych obrazów znajdujących się w galerii.
3. Czy to dodawanie miniatur z osobna dla każdego obrazka jest konieczne? Przy dużej ilości obrazów jest to męczące. Wcześniej miniatury były tworzone automatycznie, teraz w momencie dodania samego obrazu bez obrazu miniatury jest niemożliwe - komunikat “dodawany obraz jest zbyt duży”.
Dzięki za info. Jeszcze dziś się tym zajmiemy.
Przed momentem pojawił się taki błąd jak na screenie
http://img.org.pl/obrazek/cdrAvAyFlNe.jpg
Odświeżanie nic nie dało, ale po jakiejś minucie wszystko powróciło do normy.
goodprogram , u mnie to samo (komunikat jak wyżej).
Dodatkowo na SB…
…i jeszcze jeden
Napisałem już pare postów na forum a nadal mam tylko 2 a powinnem mieć ok. 10 a i jeszcze jedno jak piszę gdzieś w jakimś temacie to mi się nie dodaje tam gdzie powinien być czyli w zobacz swoje posty
SheepShoters , napisałeś dokładnie 4 posty, z czego tylko 2 w działach technicznych, a tylko tam posty są naliczane.
Oj tym razem nieprawda dopisałem jeszcze coś zobacz tylko powyżej a i jak chcesz to napiszę ci linki gdzie ja pisałem na jakich tematach i zobaczysz że jest więcej niż 4
search.php?author_id=89783&sr=posts
To są twoje posty - 2 napisane w dziale “technicznym”, reszta w działach w których posty się nie zliczają. Wszystko jest w porządku
to gdzie posty się zliczają
W przeglądarce mozilla Firefox 3 RC2 nie można zalogować się na forum. Gdy zaloguję się wyskakujekomunikat “Zostałeś zalogowany pomyślnie.”, ale po kliknięciu “Wróć do poprzedniej strony” ponownie wyświetla się logowanie.
Wiem, że nie powinno się zgłaszać błędów w wersjach beta, ale to jest RC i lada dzień będzie wersja finalna, więc wypadałoby coś z tym zrobić.
Mam włączone przechowywanie ciastek do wygaśnięcia.
SB w operze ciągle się rozwala - wygląda to tak: