U mnie też sie tak dzieje a mam firefoxa 2
Do wszystkich zgłaszających problem z serwerem bazy danych: jest to problem znany, nie potrzebujemy kilkukrotnego zgłoszenia tego samego błędu. Nie zależy on ani od systemu operacyjnego, ani od przeglądarki, jakiej używacie. Wiemy o nim i w najbliższym czasie będziemy robili tak, aby uniknąć w przyszłości takich błędów.
Nie można nic dodac do galerii. Wszystko jest “za duże”. Nawety jak ma 750x600 rozmiar i 84.6 KB.
Chciałbym zgłosić problem że znaczniki w postach nie działają i trzeba je pisać ręcznie, proszę coś z tym zrobić
Może jakieś konkrety - jakiej przeglądarki używasz, OS, itd. bo u mnie wszystko OK :x
Opera 9.5, Windows xp sp3, coś jeszcze
u mnie znaczniki nie działaja, ale w SB na forum Win XP Pro SP3, Mozilla Firefox 2.0.0.14(chyba, jeżeli się pomyliłem to mam ostatnia stabilna Mozlillę)
Ja zapomniałem u siebie o tym że wyłączyłem w preferencjach witryny java script i inne i przez to te problemy
a ja nie przypominam sobie żebym coś wyłączał, w postach znaczniki są, ale w SB nie ma.
Przykro mi, właśnie piszę spod FF 2.x i Windows XP i wszystko działa, jak należy. Proszę sprawdzić ustawienia przeglądarki internetowej.
Gdy w SB pisze “There are no messages.” i wyśle się wiadomość to napis dalej widnieje i niema wiadomości wysłanej.
Błąd XML po odświeżeniu strony w SB
@EDIT
There has been a JavaScript error. Error: xml.getElementsByTagName(“time”)[0] is undefined Linia: 755 Plik: js.php
Emma DJ , SB sypie się cały czas.
PS.Se pogadalismy.
PS2:Kiedy wreszcie skończa się te problemy z SB???
Wchodząc z moj topic w dziale „O forum”.
Opcja “Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie” nie działa poprawnie. Przy ponownym włączeniu przeglądarki i wejściu na forum jestem logowany automatycznie nawet gdy opcję “Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie” pozostawię niezaznaczoną.
Windows XP Home SP2 / Windows XP Professional SP2
Firefox 2.0.0.14
Na Firefox 3.0 jest to samo.
Pozdrawiam.
po wejściu na stronę główną widnieje napis “Błędne dane!”
Zgłoszenia błędów na nowym forum
There has been a JavaScript error. Error: xml.getElementsByTagName("time")[0] is undefined Linia: 755 Plik: http://forum.dobreprogramy.pl/js.php
SB bład ja nic nie zrobiłem a to sie wyswitliło