Zgłoszenia błędów na forum (phpBB)

U mnie też sie tak dzieje a mam firefoxa 2

Do wszystkich zgłaszających problem z serwerem bazy danych: jest to problem znany, nie potrzebujemy kilkukrotnego zgłoszenia tego samego błędu. Nie zależy on ani od systemu operacyjnego, ani od przeglądarki, jakiej używacie. Wiemy o nim i w najbliższym czasie będziemy robili tak, aby uniknąć w przyszłości takich błędów.

Nie można nic dodac do galerii. Wszystko jest “za duże”. Nawety jak ma 750x600 rozmiar i 84.6 KB.

Chciałbym zgłosić problem że znaczniki w postach nie działają i trzeba je pisać ręcznie, proszę coś z tym zrobić

Może jakieś konkrety - jakiej przeglądarki używasz, OS, itd. bo u mnie wszystko OK :x

Opera 9.5, Windows xp sp3, coś jeszcze

u mnie znaczniki nie działaja, ale w SB na forum Win XP Pro SP3, Mozilla Firefox 2.0.0.14(chyba, jeżeli się pomyliłem to mam ostatnia stabilna Mozlillę)

Ja zapomniałem u siebie o tym że wyłączyłem w preferencjach witryny java script i inne i przez to te problemy

a ja nie przypominam sobie żebym coś wyłączał, w postach znaczniki są, ale w SB nie ma.

Przykro mi, właśnie piszę spod FF 2.x i Windows XP i wszystko działa, jak należy. Proszę sprawdzić ustawienia przeglądarki internetowej.

Gdy w SB pisze “There are no messages.” i wyśle się wiadomość to napis dalej widnieje i niema wiadomości wysłanej.

Błąd XML po odświeżeniu strony w SB

@EDIT

There has been a JavaScript error. Error: xml.getElementsByTagName(“time”)[0] is undefined Linia: 755 Plik: js.php

Emma DJ , SB sypie się cały czas.

PS.Se pogadalismy.

PS2:Kiedy wreszcie skończa się te problemy z SB???

Wchodząc z moj topic w dziale „O forum”.

Dziś gdy próbowałem założyć temat wyskoczył mi taki oto błąd.

761306903blad.jpg

Proszę o szybkie naprawienie błędu.

Opcja “Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie” nie działa poprawnie. Przy ponownym włączeniu przeglądarki i wejściu na forum jestem logowany automatycznie nawet gdy opcję “Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie” pozostawię niezaznaczoną.

Windows XP Home SP2 / Windows XP Professional SP2

Firefox 2.0.0.14

Na Firefox 3.0 jest to samo.

Pozdrawiam.

po wejściu na stronę główną widnieje napis “Błędne dane!”

Zgłoszenia błędów na nowym forum

Błąd po dodaniu obrazu do galerii (ilość błędów zależy od ilości obrazów 1=1)

1078f678945db532m.jpg

There has been a JavaScript error. Error: xml.getElementsByTagName("time")[0] is undefined Linia: 755 Plik: http://forum.dobreprogramy.pl/js.php

SB bład ja nic nie zrobiłem a to sie wyswitliło