Zauważyłem brak przycisku do prywatnej galerii użytkownika na profilu.
Na razie niestety nie
a wiadomo kiedy wróci to do normalności ?
edit:
:x myślałem ze tam jest 23.33
weźcie wywalcie te posty
A co, post nie mógł być napisany o tej godzinie? :roll:
obecny czas:23:30
data napisania postu: 22:33
:>:> Czyżby jest coś błędnego w tym?
Normalnością jak dla mnie jest to że każdy szanujący się user forum jak coś chce dopisać do swojego posta stosuje opcję edytuj a nie pisze nowego posta. Jak pisze posta pod postem to jest to czyste niechlujstwo z jego strony.
Jak z powodu chwilowych kłopotów administracja wyłączyła opcję łączenia postów uważam że nikomu korona z głowy nie spadnie jak samodzielnie złączy napisane przez siebie posty.
po 1. to nie było pytanie do ciebie (wiem że do niektórych pisze sie z dużej litery),
lecz w tym wypadku do Tomick’a
po 2. skoro została wprowadzona ta opcja, a teraz jej nie ma, to nie można się spytać kiedy będzie ?
byś przejrzał niektóre tematy na forum, to widziałbyś że mały bałagan sie zrobił przez to
Skoro wiesz to czemu się nie stosujesz :?
moze dlatego żeby uświadomić ? nie wpadło do glowy ?
poza tym to był pierwszy raz, a nie jak w innych tematach co chwila takie cos
???
Powtarzam to, co na PW. Patrz na siebie. Od innych jesteśmy my. :?
Proszę zakończyć tę dyskusję.
Ja mam takie coś od 5h…
http://img183.imageshack.us/img183/631/ … strmc9.png
Czy tylko ja tak mam ?
FF 3.
Pozdrawiam.
Też kiedyś tak miałem. Czyszczenie pamięci (itp.) pomogło i działa normalnie. Nie jest to wina stronki.
Tak pomogło :), na razie jest wszystko OK.Dzięki
Pozdrawiam.
W panelu użytkownika jak chce się dodać obraz bmp wyświetla się napis “Ten plik nie może być wyświetlony, ponieważ rozszerzenie bmpjest niedozwolone.” to potłuszczone powinno być od dzielnie napisane.
A ja mam taki problem: NA dole strony na screenie widać mój limit wielkości dodawanego obrazka do galeri.
Jeśli się nie myle to mam ok. ~50kb na obrazek! Żarty jakieś czy co? Widzialem obrazki w galeriach, które warzą pojedyńczo ~90kb-200kb! Jak dodaje obrzek większy niż ~50kb wypluwa bląd, że zbyt duża waga obrazka.
Proszę… Zrobcie coś-grzebałem w opcjach i NIC nie znalazłem…
PS. Sory za zdenerwowanie.
PS2. Bug niezależnie od systemu/przeglądarki (sprawdzone na kombinacjach: WinXPSP3pro+IE7/FF2.x/FF3.x/Opera9.5x + + Ubuntu8.04LTS+FF3.x/Opera9.5x. + + DamnSmallLinux [LiveCD]+FF1.5x)
A dodałeś miniaturkę ??
Jak nie to sie nie dziw że wywala ci błąd
Poprzednio nie dawałem miniaturki i było ok. No, chyba, że ja czegoś nie wiem/nie umiem
SB-cały czas There are no messanges,nic nie daje odswierzenie strony.
Dodam, że teraz nawet IE wyświetla ten sam komunikat, mimo wszystko problem chyba już wszystkim znany