Zgłoszenia błędów na forum (phpBB)

Zauważyłem brak przycisku do prywatnej galerii użytkownika na profilu.

posty już sie nie łączą ??

http://id.wklej.org/s/11401

w tym przypadku posty Danielson’a

Na razie niestety nie :slight_smile:

a wiadomo kiedy wróci to do normalności ?

edit:

:x myślałem ze tam jest 23.33

weźcie wywalcie te posty :slight_smile:

A co, post nie mógł być napisany o tej godzinie? :roll:

obecny czas:23:30

data napisania postu: 22:33 :smiley:

:>:> Czyżby jest coś błędnego w tym? :slight_smile:

Normalnością jak dla mnie jest to że każdy szanujący się user forum jak coś chce dopisać do swojego posta stosuje opcję edytuj a nie pisze nowego posta. Jak pisze posta pod postem to jest to czyste niechlujstwo z jego strony.

Jak z powodu chwilowych kłopotów administracja wyłączyła opcję łączenia postów uważam że nikomu korona z głowy nie spadnie jak samodzielnie złączy napisane przez siebie posty.

po 1. to nie było pytanie do ciebie (wiem że do niektórych pisze sie z dużej litery),

lecz w tym wypadku do Tomick’a

po 2. skoro została wprowadzona ta opcja, a teraz jej nie ma, to nie można się spytać kiedy będzie ?

byś przejrzał niektóre tematy na forum, to widziałbyś że mały bałagan sie zrobił przez to

Skoro wiesz to czemu się nie stosujesz :?

moze dlatego żeby uświadomić ? nie wpadło do glowy ?

poza tym to był pierwszy raz, a nie jak w innych tematach co chwila takie cos

???

Powtarzam to, co na PW. Patrz na siebie. Od innych jesteśmy my. :?

Proszę zakończyć tę dyskusję.

Ja mam takie coś od 5h…

http://img183.imageshack.us/img183/631/ … strmc9.png

Czy tylko ja tak mam ?

FF 3.

Pozdrawiam.

Też kiedyś tak miałem. Czyszczenie pamięci (itp.) pomogło i działa normalnie. Nie jest to wina stronki.

Tak pomogło :), na razie jest wszystko OK.Dzięki

Pozdrawiam.

W panelu użytkownika jak chce się dodać obraz bmp wyświetla się napis “Ten plik nie może być wyświetlony, ponieważ rozszerzenie bmpjest niedozwolone.” to potłuszczone powinno być od dzielnie napisane.

f8749191ec658cd9m.png

A ja mam taki problem: NA dole strony na screenie widać mój limit wielkości dodawanego obrazka do galeri.

Jeśli się nie myle to mam ok. ~50kb na obrazek! Żarty jakieś czy co? Widzialem obrazki w galeriach, które warzą pojedyńczo ~90kb-200kb! Jak dodaje obrzek większy niż ~50kb wypluwa bląd, że zbyt duża waga obrazka.

Proszę… Zrobcie coś-grzebałem w opcjach i NIC nie znalazłem…

PS. Sory za zdenerwowanie.

PS2. Bug niezależnie od systemu/przeglądarki (sprawdzone na kombinacjach: WinXPSP3pro+IE7/FF2.x/FF3.x/Opera9.5x + + Ubuntu8.04LTS+FF3.x/Opera9.5x. + + DamnSmallLinux [LiveCD]+FF1.5x)

A dodałeś miniaturkę ??

Jak nie to sie nie dziw że wywala ci błąd

:stuck_out_tongue:

Poprzednio nie dawałem miniaturki i było ok. No, chyba, że ja czegoś nie wiem/nie umiem :wink:

SB-cały czas There are no messanges,nic nie daje odswierzenie strony.

Dodam, że teraz nawet IE wyświetla ten sam komunikat, mimo wszystko problem chyba już wszystkim znany :slight_smile: