To dlaczego nie wytłumaczysz swoich problemów w pierwszym poście problemowym :lol:
ja osobiście nie rozumiem jaki masz problem :roll: może wyczyść historie przeglądania na pewno pomorze …
To dlaczego nie wytłumaczysz swoich problemów w pierwszym poście problemowym :lol:
ja osobiście nie rozumiem jaki masz problem :roll: może wyczyść historie przeglądania na pewno pomorze …
Nie musisz, zainteresowani czyli admini będą wiedzieć o co chodzi i po lekturze pierwszego posta
Nie, bo zakopane.
Można by zrobić, żeby wątek pokazywał sie w dziale ale był oznaczony jako niezatwierdzony
A co się stało że forum padło?
Forum nie padło Po prostu pracę nad nim trwają.
nie chce byc zlosliwy ale to brzmi jak: “to nie bug, to feature”
Aktualizacja skryptu? Dalej się modyfikuje ręcznie pliki?
goodprogram , miałem juz kilka razy identyczny błąd, np. w Galerji, jak i w profilach userów
Jak wysyła się posty, podobnie.
Inny błąd: http://up.programosy.pl/foto/pulpit_2_2.jpg
Czasami pojawiają się problemy z tłem (od wczoraj): http://up.programosy.pl/foto/pulpit_33.jpg
Dodam, ze pojawia się to u mnie podczas wejścia na stronę główną.
Jeszcze jeden problemik
Po odświeżeniu strony po w/w błędzie nie mam shoutboksa, mimo tego, iż nie mam ostrzeżenia. Po ponownym odświeżeniu strony w shoutboksie jest to:
Może by tak czyścić sb, bo zawsze gdy jest około 15 stron, wywala różne błedy :co:
A później błąd
W sumie do tych błędów się przyzwyczaiłem , ale to naprawde denerwuje. :?
Czyszczenie jest automatyczne co 24h Kiedyś było co 7 dni i shoutbox potrafił mieć koło 250 stron :).
Zastanawiam się nad terminem 12 godzin, ale raczej to było by już chyba troszkę zbyt ostre.
dziś bardzo ciekawa sytuacja:
lista tematów w dziale telefonii komórkowej
a wewnątrz zaznaczonego tematu co widzę:
wygląda to tak jak gdyby ktoś wepchnął się z pierwszym postem do nieswojego tematu, albo indeksowanie tematów całkowicie się schrzaniło…
Airborn , tez to zauważyłem, wlasnie miałem zgłaszać.
Odnośnie poruszanego wcześniej przeze mnie problemu.
Na screenie widać że w dziale są nowe posty i ostatni post jest napisany przez Bocziego i widnieje on na forum.
Niestety w dziale brak nowych postów.
Czy naprawdę nie da się nic z tym zrobić ??
Ikona że są nowe posty w dziale powinna sie pojawiać dopiero wtedy gdy post jest zatwierdzony przez moderację a nie wtedy gdy oczekuje w kolejce na zatwierdzenie.