Dziś z rana były prowadzone prace administracyjne. Fakt - wysypało się przez chwilę, ale już jest ok i niech tak będzie jak najdłużej.
A teraz jest problem, że na stronie http://dobreprogramy.pl w miejscu “ostatnio na forum” nic od kilku już godzin się nie aktualizuje.
ps. co tyle błędów ostatnio ?? :^o
Nie zmieniające się tematy na głównej stronie vortalu. Te same tematy od wczoraj.
Nie zmieniające się tematy na głównej stronie vortalu. Te same tematy od wczoraj.
Witam.Nie od wczoraj ale od soboty
od 2 dni w dziale co ostatnio na forum nowe tematy nie są na bieżąco także trzeba az wchodzic na strone główną forum zeby zobaczyc co sie dzieje
można spytać czemu??
Zbyt dużo ludzi siedziało na forum, baza nie wytrzymała - tak to jest, bycie najpopularniejszym forum IT
Od ok pół godz nie mogę cytować zaznaczonego tekstu, od razu przenosi mnie na górę tematu, przy próbie dodania emonty mam to samo, i parę razy przy emontach miałem błąd 404.
Edycja
Problem wygląda na rozwiązany, wyłączyłem NoScript’a na DP.
Przy dodawaniu i edytowaniu podpisu przycisk “album” ma małą literę pierwszą a reszta duże, nie posiada też opisu po najechaniu.
Ankiety można jednak tworzyć, lecz nie we wszystkich działach na forum. Np. w Sprzęt, gry i rozrywka ankiety działają, a w Inne (na luzie itd.) już nie ma opcji tworzenia ankiet.
czas na forum jest ‘wczorajszy’ - o godzine do tyłu trzeba by go cofnąć.
bo forum od dziś wyprzedza czas
W profilu jest możliwość zmiany
Wszystkim użytkownikom został skorygowany czas letni na czas zimowy
Przed chwilką zostałem uraczony takim błędem, działo się to zaraz po zalogowaniu na forum
w wiadomościach prywatnych, w zakładce “Do wysłania” mam wiadomości które “doszły” do odbiorcy, bo dostałem odpowiedź. Nie dzieje się tak zawsze, a jeśli już to wystąpi to znika np. na następny dzień