Zgłoszenia błędów na forum (phpBB)

Po przerwie technicznej brak “szybkiej odpowiedzi”.

Błędy w “Szybkiej odpowiedzi”:

bdyum9.jpg

Nie wiem dlaczego ale nieraz nie widać że mam ostrzeżenie:

http://img.wklej.org/images/271112008-11-14_225115.png

a raz widać:

http://img.wklej.org/images/643962008-11-14_225125.png

i tak w koło Macieju. Nieraz widzę SB nieraz nie.

Wcześniej gdy kliknąłem na nick osoby, która napisała post (chodzi o pole pod tematem posta, oznaczone jako "przez w ") byłem przenoszony do karty danego użytkownika, gdzie mogłem zobaczyć jego ostatnie posty, ilość napisanych postów, podpis itp. Teraz po kliknięciu na nick w tym miejscu automatycznie wkleja mi nick osoby w polu szybkiej odpowiedzi, czyli dzieje się to samo co po kliknięciu na avatar lub nick pod avatarem. Problem pojawił się po ostatnich problemach w działaniu forum.

Nie jest może to jakiś rażący błąd, ale jest strasznie denerwujący. Nie ma sposobu aby na skróty przejść do karty użytkownika.

Narv , ale tak jest od dłuższego czasu i jest to bardzo pomocne. A do profilu możesz wejśc przez avatar.

Jak klikam na twój avatar to nie przenosi mnie do twojej karty, za to w oknie “szybkiej odpowiedzi” pojawia się twój nick:

[b][color=]plunio7[/color][/b],

Z resztą pisałem o tym już w poprzednim poście. Gdzie nie kliknę, czy to w avatar, czy w nick przy czasie napisania wiadomości, czy w nick pod avatarem pojawia się ten kod, który podałem powyżej. Natomiast to karty użytkownika wejść nie mogę (przez listę użytkowników nie próbowałem, bo to trochę na około i zbyt niewygodne przy tej ilości użytkowników).

Ano fakt, przez avatar teraz też się nie da. Przepraszam, nie zauważyłem. W takim razie przyłączam się do pytania kolegi.

obok nazwy dominikb koło napisu posty widnieje liczba 0.

czy to by było na tyle w tym forum?

U mnie wszystko w porządku. Przez avatar wchodzę w informacje o użytkowniku, a gdy kliknę w podpis pod nim i w poście to wtedy pojawia się w wiadomości nazwa użytkownika. Wydaję się, że all ok.

u mnie nie,

ja mam tak jak napisał Narv

Hmm, nie wiem co się dzieje. U mnie teraz już działa przeniesienie do karty użytkownika gdy kliknę na avatar, po kliknięciu na ksywki nadal przytacza nazwę użytkownika z szybkiej odpowiedzi. Według mnie klikanie na ksywkę użytkownika obok godziny napisania postu było lepszym rozwiązaniem, wtedy mogłem zawsze przejść do karty użytkownika… teraz mogę to zrobić tylko w przypadku użytkowników, którzy posiadają avatar.

Jak ktoś nie ma awatara to trzeba kombinować aby wejść na profil. Ja szukam usera na liście i dopiero klikam. Nie wiem w czym to ma pomóc.

ja klikam kulką i wchodzę na profil

W sumie działa - wciskam rolkę przewijania i przechodzi :slight_smile:

mati75 , Ja też tak mogę wchodzić, ale normalnie tak jak było to raz działa raz nie. Teraz nie działa.

20.11.08 Godz. 02:07 > http://i33.tinypic.com/ot24p4.png i cały czas ten sam błąd przy próbie wejścia do działu Bezpieczeństwo i logi HijackThis.

szałtboks, aktualnie

Po kliknięciu na czyjś awatar pojawia mi się np.

,

za miast przenosić na info o danym użytkowniku

me@djohnsc , faktycznie teraz się pochrzaniło całkiem, gdzie by nie kliknąć w nick czy awatar to nie przenosi do profilu :?

Ja zawsze klikam scroolem ;]