Przy okazji sb, przydało by się dokończyć bbcode. Przyciski są, jakiś kod w komentarzu tez, ale efektów (nawet zbugowanych) brak 
bbcode na SB został wyłączony testowo tak jak emotki i nie wiadomo kiedy wróci 
Wiadomo kiedy, jak się skończą testy

BTW> Dzięki za naprawienie SB, nadzieja na zmiany jak widzę jest, oby było lepiej!
BBCode jak i emotki są przerabiane przez parser phpBB, co niestety nie najlepiej wychodziło w kontakcie z XML, który jest wykorzystywany do przesyłania wiadomości pomiędzy serwerem a przeglądarkami 
więc nie ma co liczyć na powrót BBCode i emotek ? 
Jeśli dałoby radę, kiedyś 6literowe nicki (np mój) mieściły się bez następnej linii w sb. Można by te 15% odrobinę zwiększyć ??
Postaram się, aby wróciły przy okazji pozostałych przeróbek w SB 
Po ciężkich testach i 22stronach spamu melduję, że sb padł 
Dobrze, że zamieściłeś taką informację, bo myślałem, że tylko mi. 
Za ładnie działał i za dobrze się gadało, by utrzymać ten stan rzeczy na dłużej. Musiał paść.
Niedługo ten temat przerodzi się w coś takiego jak : zgłaszanie forum w nowej odsłonie błędów /zgłaszanie shoutboxa w nowej odsłonie xml error 
– Dodane piątek, 9 mar 2012, 20:39 –
drobok , jak tam idzie pisanie skryptu ? jakieś beta testy coś gdzieś ?
Ile wart jest błąd na sb ?
@2up Mam pewne info, że ty go zepsułeś 
Tomick naprawił już sb, ba nawet emotki działają, więc wątpię bym tą swoją protezę dokończył 
Nie powinien się już pojawiać problem z usuniętymi postami, które się jeszcze czasami wyświetlały w kolumnie “Ostatni post”.
Dzisiaj znowuż identyczny błąd mnie odwiedził, w sumie nie robi to aż takiego problemu i żadnych strat nie ma, bo wystarczy wcisnąć jeszcze raz Wyślij, no ale do perfekcji brakuje 
To występuje jak długo piszesz swojego posta (też tak miewam czasami)
przy próbie wyszukania użytkownika na dowolna literę wyskakuje błąd 404
Od jakiegoś czasu pod szybką odpowiedzią często pojawia mi się takie coś (widoczne na zrzucie poniżej), co wygląda jakby jakiś tag nie był zamknięty, błąd występuje, gdy użytkownik marcin’82 publikuje swój post jako ostatni, dzieję się tak zawsze, gdy posty tego użytkownika są ostatnimi postami w wątku i tylko w przypadku tego użytkownika, w innych przypadkach problemu nie zauważyłem 
Pozdrawiam!
roobal , To jest pewnie związane z apostrofem w jego nicku. Kiedyś nie można było nawet zacytować jego nicka przez kliknięcie na niego w poście, ale jak widzę ten błąd został już naprawiony.
Poszukaj i sprawdź z innymi userami, którzy mają w nicku apostrof.
Możliwe, niestety nie znam się zbyt dobrze na HTMLu i ogólnie na webmasteringu, zajrzałem jednak do kodu strony i przed publikacją mojego postu kod wygląda tak
<div class="panel bg2"> div class="inner"span class="corners-top"spanspanspan
Opcja “Zacytuj zaznaczenie” nie działa w nowej stabilnej Operze.
A ona w ogóle w Operze działała? Z tego co pamiętam, to nie.