Post który przechodzi na kolejną stronę powoduje to że ten post nie jest wyświetlany - tak jest np w tym wątku : znieksztalcony-obraz-wina-karty-graficznej-t544802-30.html , w dziale było widać kto wysłał ostatni post ale tym jest poprzedni, mój zaginiony w akcji post dodał się po jakimś czasie (strona 1 na 2)…Teraz to widać przy przejściu z 2 na 3 stronę za jakiś czas pomiędzy moje posty może wskoczy post kolegi który tam odpowiadał…
Od kilku dni, od czasu ostatnich zmian ma forum, mam trudności z wejściem na forum - czyli czekam około minuty i tak samo czekam po kliknięciu w dział i przy kliknięciu w temat, przy czym SB co chwila wyrzuca błąd XML. Czyściłem w systemie i firefoxa. Na ie jest tak samo wolno. Na firefoxie po wyłączeniu obsługi skryptów, to nawet szybko wchodziło forum, ale przestał być widoczny SB i na innym forum literackim nie mogłem się nawet zalogować. Pozbyłem się firefoxa 22 i zainstalowałem najnowszego. Dalej forum wolno wchodzi.
Na Dobreprogramy wchodzę szybko i szybko mnie na portalu przełącza. Tylko nie na forum. Wszystko mi chodzi szybko. Pobrałem mozillacookiesview i skasowałem wszystkie możliwe ciasteczka, a historia przeglądania jest usuwana przy zamknięciu programu. Nic mi nie wlazło. Sprawdziłem.
Dobreprogramy chodzą, że aż miło, a forum powolutku, z błędami.