Zgłoszenia błędów na forum (phpBB)

Błąd przetwarzania XML: nieoczekiwany stan parsera

Obszar: jar:file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/omni.ja!/chrome/toolkit/content/global/netError.xhtml

Numer wiersza: 308, kolumna 50:

&netReset.longDesc;
-------------------------------------------------^[/code]

Takie coś wyskakuje, gdy chcę otworzyć post w nowej karcie.

Ciasteczka włączone.

Już wszystko działa.

W zasadzie każdy poważniejszy post powoduje wyświetlenie informacji Wysłany formularz był nieprawidłowy. Spróbuj wysłać ponownie.

Tylko krótkie i srednie posty (a dokładniej: pisane dość krótko) wysyłają się bez problemu.

I dodatkowy “enter” nie ma tu nic do rzeczy, wystarczy drugi raz wysłać post. W sumie nie mam pojęcia czemu takie ograniczenie czasu ma służyć?

https://dl.dropboxusercontent.com/u/381 … my/bug.PNG

Budowa zdania pada 8)

Nie czepiaj się, ten 1if więcej to sporo dla serwera przy takim ruchu :stuck_out_tongue:

Ja bym raczej napisał, że skoro “Możesz zagnieździć maksymalnie trzy cytatów” to

“Ten 1if więcej to spore dla serwera przy taki ruch” :wink:

Nie, bo ruchu się w tym zdaniu nie odmienia, sporo też nie :stuck_out_tongue:

Jak już to by były przy 2if to sporo itd, ale w 1 pasuje :stuck_out_tongue:

Post który przechodzi na kolejną stronę powoduje to że ten post nie jest wyświetlany - tak jest np w tym wątku : znieksztalcony-obraz-wina-karty-graficznej-t544802-30.html , w dziale było widać kto wysłał ostatni post ale tym jest poprzedni, mój zaginiony w akcji post dodał się po jakimś czasie (strona 1 na 2)…Teraz to widać przy przejściu z 2 na 3 stronę za jakiś czas pomiędzy moje posty może wskoczy post kolegi który tam odpowiadał…

Witam.

Po zakończonej rejestracji, kiedy chciałem dodać avatar, napotkałem na błąd.

Domyślnie użytkownik informowany jest, że avatar powinien spełniać następujące parametry:

http://c.wrzuta.pl/wi17414/f753eb630019 … avatar_001

Po załadowaniu pliku avatara(u?) na stronę okazuje się, że wymagane parametry to:

http://c.wrzuta.pl/wi7257/21b52109001b9 … avatar_002

Czy to błąd,czy tylko u mnie upload przebiega w ten sposób?

Nie czepiam się, tylko mnie to zastanawia.

@Omodomokun Na nowym vortalu wprowadzono inny standard awataru. Na forum pozostał stary.

Na forum przestała działać galeria.

Od kilku dni, od czasu ostatnich zmian ma forum, mam trudności z wejściem na forum - czyli czekam około minuty i tak samo czekam po kliknięciu w dział i przy kliknięciu w temat, przy czym SB co chwila wyrzuca błąd XML. Czyściłem w systemie i firefoxa. Na ie jest tak samo wolno. Na firefoxie po wyłączeniu obsługi skryptów, to nawet szybko wchodziło forum, ale przestał być widoczny SB i na innym forum literackim nie mogłem się nawet zalogować. Pozbyłem się firefoxa 22 i zainstalowałem najnowszego. Dalej forum wolno wchodzi.

Na Dobreprogramy wchodzę szybko i szybko mnie na portalu przełącza. Tylko nie na forum. Wszystko mi chodzi szybko. Pobrałem mozillacookiesview i skasowałem wszystkie możliwe ciasteczka, a historia przeglądania jest usuwana przy zamknięciu programu. Nic mi nie wlazło. Sprawdziłem.

Dobreprogramy chodzą, że aż miło, a forum powolutku, z błędami.

Bogdan_G , nie tylko Tobie. Problem zgłaszałem kilka dni temu administracji - co z tym zrobią - zobaczymy.

To samo jest umnie forum laduje 16 sekund nawet 30sek internet 4mb i to nie wina mojego internetu.

Też zgłosiłem problem “górze”, czekamy na reakcję…

Dzisiaj to samo. Portal chodzi pięknie ,na forum trzeba czekać u mnie ok 1min.

Forum ledwo dyszy .Jak tu pracować?

Jak nie da się pracować to trzeba iść na urlop :wink:

Chyba tak zrobię.

Na chwile obecną dostało speeda :wink:

Zobaczymy na jak długo :slight_smile:

W złą godzinę powiedziane.Nadal to samo.