Acorus ,
Dziś jest nieznacznie lepiej niż było wczoraj, jednak nadal sporo za wolno, spamuję nadal “górę” o to 
Acorus ,
Dziś jest nieznacznie lepiej niż było wczoraj, jednak nadal sporo za wolno, spamuję nadal “górę” o to 
Chyba u Ciebie. U mnie muli jak muliło.
Hej,
A mnie to przypomina połączenie modemowe, albo internet z komórki po EDGE’u… Jedyne, co można zrobić, to pracować na kilku zakładkach. W jednej coś się kliknie i przechodzi się do następnej i kolejnej, a na końcu wraca do pierwszej… No nie jest to zbyt motywujące, niestety…
Pozdrawiam,
Dimatheus
@Dimatheus To były czasy… EDGE. 
A forum faktycznie zwolniło chociaż ogromnej tragedii nie widzę. Na pewno nie takiej jak opisujesz i na pewno nie u mnie.
Bardzo długo otwiera się u mnie.Czasami czekam nawet około minuty.To samo z wejściami na subfora i wpisami.To już trwa jakieś 4 dni i przestaje być zabawne.
Dlaczego nikt z administracji nie chce się wypowiedzieć w temacie problemów, które od kilku dni nękają forum? Wiemy, że administracja została wielokrotnie o tym powiadomiona ale chyba należy się jakieś krótkie wyjaśnienie?
Nie można normalnie przeglądać postów, na przeładownie strony czeka się nawet 2-3 minuty.
A nie wypowiadał się już ktoś, że wiedzą o problemie i starają się coś zrobić? Gdzieś coś takiego widziałem, chyba na SB.
Ogólnie to nie ma reguły, bo są momenty, że forum działa szybko i wątki ładują się w sekundę, a są momenty, że trzeba chwilę poczekać.
Tak poza tym, że galeria zaginęła w niewyjaśnionych okolicznościach, to zauważyłem brak opcji skocz do działu, z której często korzystałem, bez niej teraz czuję się jak bez ręki. Zgłaszam to przy okazji jako błąd, choć podejrzewam, że to kolejny etap wprowadzania zmian na forum lub migracji na nowy skrypt.
Zawsze też przy awatarze usera który był zalogowany na forum była informacja że jest on-line. To tez zniknęło. Całe szczęście że jeszcze widać kto napisał posta, bo boję się że to też może zniknąć.
A tak poważnie, to bardzo źle coś na forum ostatnio się dzieje i widać że chyba nawet administracja nie bardzo wie co.
Raczej nie zniknęło, tylko wygląda na to, że domyślne opcje zostały zmienione z Ukrywaj moją obecność na forum: nie na tak. Przynajmniej u mnie tak jest, a miałem zaznaczone nie, teraz mam zaznaczona tak.
roobal , chyba nie bardzo, bo ja mam tak jak było, czyli zaznaczone na “NIE”. Poza tym, nicki osób z zaznaczoną opcją ukrywania na forum są na liście userów na stronie głównej wyświetlane kursywą i nikt poza modami/adminami ich nie widzi. Tutaj coś takiego nie występuje.
pytanie teraz czy pozbawiają forum funkcjonalności żeby łatwiej się z migrować do IPB czy szukają tego co zamula forum 
roobal ,
Nawet jeżeli domyślna opcja się zmieniła to dla Moda User zawsze był widoczny online i opcja w rogu była widoczna, to jest ewidentny błąd forum…
A ja się zaczynam zastanawiać, czy w ogóle do tej migracji dojdzie. Jeżeli pogłoski w sprawie aktualizacji phpBB są prawdziwe (na sb była chyba wzmianka o tym, że do tego doszło), to na mój chłopski rozum takie posunięcie jest niezrozumiałe (w skrócie, jaki jest sens aktualizować coś co będzie “niedługo” wymienione na coś innego? Chyba że o bezpieczeństwo się rozchodzi…).
Co do metki “online” przy avku, jeżeli jest/był to dodatek/wtyczka/rozszerzenie, to może po updacie stał się niekompatybilny, robił problemy i z tego powodu zniknął (nie stawiałem nigdy forum, więc w sumie mam zerowe pojęcie nt. silników do nich, ale np. w WP z działaniem dodatków po aktualizacji samego CMS-a bywa różnie).
Tak czy siak, “gdybanie” jest trochę jak tworzenie teorii spiskowych ;), dopóki góra się nie wypowie, nic nie wiadomo… a jak widać, są jak nieśmiała dziewczyna na pierwszej randce, tajemnicza, małomówna, tylko się uśmiecha, a ty się domyśl… 
To akurat jest w czystym phpBB a nie żaden dodatek 
Szkoda że są nieśmiali już od paru lat… kontakt z szarakami upadł na samo dno nie licząc sporadycznych przypadków 
To niestety prawda i pomimo kilku obietnic poprawy w tym temacie - nic się nie zmienia. Osobiście mam nadzieję że to co się ostatnio z forum dzieje to przygotowania do migracji.
Wiem, że dla nas zawsze była widoczna
Zdawało mi się, że tylko opcja się zmieniła, ale faktycznie, po zmianie na nie dalej się nie wyświetla.
Tylko u mnie się właśnie strona kompletnie rozjechała?
https://dl.dropboxusercontent.com/u/166 … _scrot.png
Tak chwilowo wygląda forum u mnie :D.
dragonn - nie tylko u Ciebie.Tak nawiasem mówiąc to od dłuższego czasu szl…człowieka trafia przy próbie wejścia w jakikolwiek link na Forum,miele,miele…
Noooo ale tuż już zostało wyżej parę razy wspominane, forum zostało trochę zaniedbane przez redakcję
.