Cześć wszystkim, mam zawalisty problem
Musisz poczekać aż % ulecą i udać się do salony firmowego w celu wyrobienia duplikatu z tym samym numerem telefonu. Przed wyrobieniem duplikatu karta musi być zarejestrowana na osobę, która zgłosiła się po duplikat. Koszt około 25-30 zł, czas oczekiwanie kilka minut (oprócz stania w kolejce) Numerów telefonów zapisanych na karcie już nie odzyskasz, jedyne co wróci to kasa, która była na koncie, pakiety itp inne rzeczy przypisane do numeru telefonu a nie do samej karty.
Tylko, że tą kupiłem w kiosku i nie rejestrowałem w żaden sposób. Czyli co teraz?
Zarejestrujesz jak pójdziesz wyrobić duplikat, na 99% jest to możliwe w salonie, a jeśli nie to możesz się pożegnać z kartą i tym numerem telefonu (z kontaktami na karcie już teraz możesz )
Jeśli masz do niej numer PUK, to w salonie dostaniesz duplikat, koszt 25zł. Z kontaktami i kasą na karcie będzie tak jak napisał kolega wyżej.
A co jeśli jestem w sieci która działa przez internet i nie ma salonów?
Ale ma infolinię i biuro obsługi klientów.
Jaka to sieć?
No przecież komórkowa, głupie pytania zadajesz. Ktoś ma “zawalisty” problem a Ty takie pierdoły szczegółowe chcesz wiedzieć, wstydź się!
Zawalisty problem to był w czerwcu 2009 (patrz pierwszy post). Pytanie po 8 latach zadał przed chwilą noma.pl12.
Jaka to sieć? Może Plus, a może Tu Biedronka, Orange i tak dalej…
Ale odkop Komuś się na maksa nudzi
Taki odkop sprzed 8 lat to dopiero… Ten wątek powinien zostać zamknięty z uwagi na wymaganą rejestrację kart SIM (ogółem ten wątek nie pasuje do dzisiejszego świata).
Cóż, wtedy masz problem.
Było o tym myśleć wcześniej, wirtualny operator to żaden operator.
A wasze podglądy do liberalności redakcji w tej sprawie (remove only spam).
Skoro jest obowiązek rejestracji to i może jakoś telefonicznie to załatwisz i poczekasz do miesiąca jak duplikat wysilą pocztą?