na innych stronach działa bez problemu. Wina po Waszej stronie.
To jak wytłumaczysz, że tak samo się dzieje przy wyłączonym dodatku do blokowania reklam i czystym cache przeglądarki ?
Nawet w trybie Safe-Mode FF się to zdarza.
Wszystkich użytkowników, u których występuje problem ze złym osadzeniem pływającego sidebara – z uwagi na niepowodzenie w replikacji problemu proszę o dostarczenie w wiadomości prywatnej kierowanej do mnie:
- URLa wygenerowanego w przeglądarce, w której wspomniany problem występuje - można go wygenerować po wejściu na stronę http://www.whatsmybrowser.org – wymagane, aby zreplikować problem.
- Zrzut ekranu
- URLa publikacji, przy której wystąpił problem
U mnie to samo od niedawna. Najwcześniej od kilku tygodni. Z drugiej strony włączone blokowanie reklam. Wcześniej miałem wyłączone i z jakichś przyczyn załączyło mi się na DP, potem zapomniałem wyłączyć. Teraz więc wyłączę blokowanie dla DP i tak będę testować ale niech mi się tylko pokaże natarczywa reklama… chociaż takich od Was za bardzo sobie nie przypominam
U mnie to samo jest z tym, ze na tablecie z androidem 4,2,2
Niestety ale też mam ten problem na Chrome 55…
Aktualnie wprowadziliśmy zmiany, które powinny wyeliminować problem pływającego sidebara. Proszę o testy na najnowszych wersjach przeglądarek z wyczyszczonym cache (dla pewności). Gdyby problem pojawiał się ponownie, to proszę o kontakt na PW.
U mnie problem póki co znikł. Nie chcę zapeszać, ale dziękuję za reakcję.