Źle wyświetlana strona-błędy!

Mam wielki problem…

Umieściłem gotową stronkę na serwerze lua.pl z pomocą rad tu zawartych i włączyłem stronkę w przeglądarce. Już na pierwszej stronie jest pełno błędów! Nie widać obrazka u góry przez co cała strona straciła wygląd… Niektóre podstrony w ogóle nie wchodzą, zdjęcia sie nie wczytują… Ogólnie same błędy, dziwi mnie to ponieważ kiedy sprawdzam tą stronkę na komputerze wszystko działa idealnie… Proszę pomóżcie. Link do stronki http://www.metal.lua.pl

Zła ścieżka do pliku metal.jpg. Nie mówiąc nic, że kod strony to zupełny misz-masz. :slight_smile:

no dobrze wiem że nie jestem zawodowcem… Ale prosiłbym bym bardzo o dwie rzeczy :

1 skoro jest zła ścieżka do pliku to dlaczego strona wyświetla sie idealnie? Wiem że sie nie znam ale chciałbym sie poprawić :smiley:

2 I jakby ktoś miał wolny czas i chęci to może mógłby pomóc mi naprawić stronke ![-o<

A dlaczego strona ma się nie wyświetlać przez jeden obrazek, stronę masz w pliku .html, obrazek w .jpg, w .html określasz skąd, jaki obrazek i w którym miejscu ma się wyświetlić na stronie.

Poza tym ja bym tego co masz stroną nie nazwał.

Znalazłem błędy… W większości chodziło o duże i małe litery… Spróbuje to naprawić i zobaczę co będzie… Dzięki za pomoc.