Kilka zaleglych zadan, nic zpecjalnego, jak z I roku grafiki. ( wywalilo mi sie zdrowie i nie mam na to czasu a idzie mi to baaaardzo wolno), potrzbuje na wczoraj, do dogadania za ile na priv.
Seria 3 fotomontaży ( przeszosc, przyszlosc -auta) np polaczyc zdjecia .
2.Wykrojnik ze zdjecia pudełka ( jak do druku z tego zdjecia AI)
Plakat filowy plakat filmowy 100cmX70cm, 150dpi rozdzielczość (istniejace film w PS lub AI (cos quentina tarrantino) )
Okładka ksiazki 145mmX205mm 2cm grzbiet 150 rozdzielczosc (AI lub PS)
okładka płyty winylowej 32.5cmX32,5cm 150 dpi (AI lub PS)
Temat nie na forum, to wyjatkowa sytuacja. Chcesz napisze CI na prive dlaczego tego nie robie.
Nie prosilem wczesniej nikgoo o pomoc, teraz musze i tyle.
Jakiego filmu okładkę chcesz mieć, jakiej książki (rozmiar 145x205 to rozmiar frontu czy całości front+tył+grzbiet), jakiej płyty chcesz okładkę - niekoniecznie winylowej.
Kolejna kwestia to zdjęcia masz jakieś narzucone, czy trzeba szukać. Jeśli szukać to zgaduję, że darmowe banki zdjęć wchodzę jedynie w grę.
Na kiedy chcesz to mieć, bo termin na wczoraj jest nierealny.
PS. Podrzuć jakieś przykłady tych okładek, żeby było wiadomo co i jak mniej więcej chcesz mieć zrobione.
Takie może głupie pytanie, ale nie lepiej dogadać się na uczelni o ustalenie indywidualnego terminu? Pokazujesz papiery, że miałeś problemy ze zdrowiem i Ci przesuną termin. Chyba, że odwlekałeś robotę w czasie i nagle się pod koniec posypało cuś. Jak to się mówiło “Bez spiny, zawsze są drugie terminy!”. Poza tym kampania wrześniowa też zostaje jako ostateczność.
Lordek to nie takie proste, najbliższe 3 miesiące są wyjęte, bedzie ciężka operacja. Dochodzi zwrot podatku za osobę niepełnosprawną itd. Na pewno gdyby było można nie zawracalbym głowy
To tym bardziej do dziekanatu po odroczenie terminu czy urlop dziekański. Na wariackich papierach nie ma co wszystkiego robić, bo zazwyczaj to się kończy nie tak jak planowaliśmy. Studiowanie nie ucieknie.
Lordek ma po części rację. Skoro sytuacja jest taka, to więcej może kosztować w tej chwili zlecenie tego komuś niż zwrot podatku i ewentualne koszty kursu poprawkowego. Ale to też zależy od tego o jakich kwotach mówimy oraz uczelni bo kursy powtórkowe różnie są wyceniane na różnych uczelniach, dodatkowo kwota zależy od liczby godzin danego kursu w semestrze.
Offtop ma raczej na cel zwrócenie uwagi na kwestie które mogłeś w wyniku presji czasu i stresu pominąć. Bardziej chodzi o to byś na pewno wiedział co robisz.
Jeśli dobrze rozumiem pkt 2. wykrojnik to jest osobny punkt, a nie podpunkt do pierwszego? I należy stworzyć wzór wykrojnika na podstawie zdjęcia które wysłałeś mi na maila? Tak?