na wysokości Gdyni Orłowa wygrzebałem jeszcze jedną bułkę tak w ogóle;)
ja również dziękuję Lazikarowi za wspólną podróż, bocziemu i Shiszce za podróż ‘w jedną stronę’ , monczkinowisqueetowi , frogowi i adpawlowi za odebranie z pociągu i wspólne zagospodarowanie czasu przed zlotem
wszystkim Tym z któymi była okazja porozmawiać chwilę dłużej (naprawdę świetni ludzie, aż ciężko powymieniać nicki Wacek4 , Steemm , Limak , Zagorskid , Maniooo (wybacz Maniu, nie chce mi się sprawdzać ile tam tych o jest na końcu) sdarowi bo polewał, głupio mi, bo jestem święcie przekonany, że kogoś pominąłem)
Przede wszystkim dziękuję Administracji za zaproszenie. Szczególnie podziękowania dla Liska , który jest człowiekiem wielkim pod każdym względem (proszę bez głupich skojarzeń), Krogulca i Cebuli. Cieszę się, że miałem okazję poznać Was osobiście.
Dzięki dla Lazikara , który odnalazł mnie na dworcu. Nie pierwszy już raz wskazał mi właściwą drogę Dzięki dla Monczkina , Squeeta , Bocziego , Sdara , Airborna , Adpawla , Magika (zwanego czarodziejem, a ostatnio również klucznikiem) i Maniooo.
Podziękowania dla Asteriska z którym miałem okazję wracać aż dwa razy. (Zainteresowany będzie wiedział o co chodzi)
Teraz przeprosiny.
Przepraszam Liska za stres na jaki naraziłem go w piątek w późnych godzinach nocnych gdy siedział spokojnie przed ekranem komputera. Odwdzięczył się za to 26 godzin później wybierając drogę powrotną z imprezy…
Przepraszam Magika - za klucze ( ) i za sprawy przeszłe.
Przepraszam również qbap’a - za to że ograłem go dwukrotnie w szachy.
Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim, z którymi miałem okazję spotkać się i porozmawiać na tym zlocie (również tym, których nie wymieniłem tu z forumowego “imienia i nazwiska”)
organizatorom (którzy stanęli na wysokości zadania i zadbali o wszystko od dojazdu, poprzez niczym niezakłócony pobyt w ośrodku, aż po cześć rozrywkowo-integracyjną)
całej ekipie dobrychprogramów (programistów, grafików, administratorów, moderatorów, itd.) bo to dzięki nim cały portal istnieje i funkcjonuje
firmom, które wzbogaciły zlot swoją wiedzą, a także funduszami przekazanymi w formie upominków, nagród i sprzętu, z którego można było korzystać na miejscu
czytelnikom portalu, których liczba mówi sama za siebie
uczestnikom zlotu za miła atmosferę i dobrą zabawę
Za mało słów, aby opisac to co się działo. Za mało słów, by opisać moje zadowolenie :). Lecz wypowiem czarodziejskie słowo dziękuje.
Dziękuję wszystkim tym, z którymi mogłem przez chwil pare zamienić kilka zdań. Wielkie dzięki za możliwość spotkania tak wielkiej ilości pogodnych ludzi. Dzięki dla Liska za wieczór śmiechu :D.
Najbardziej cieszy mnie to, że mogłem poznać się z ludzmi, których znałem tylko z avatara.