Cały zlot odbył się w bardzo towarzyskiej, i przede wszystkim - kulturalnej, atmosferze. Pogadać dało się absolutnie z każdym, nikt się nie bał podjąć konwersacji czy tam zgrywał nieśmiałego.
No i szacunek dla dziewczyn, że wytrzymały w takim gronie :mrgreen:
ja żałuje że mnie nie było i nie mogłem pzoanc osobiście niektórych, a zwłaszcza tych którzy nieraz swoimi radami albo wskazówkami mi pomagali. niestety wykorzystałem urlop na obrone pracy dyplomowej na PG oraz na Zakopane zaraz po obronie dyplomu. może nastepnym razem
patrząc na fotorelacje, jestem naprawdę pod dużym wrażeniem organizacji całego spotkania, choć mnie osobiście na nim nie było z przyczyn nie zależnych ode mnie, lecz byłem z Wami duchem.
Wiem, że wybiegam w przyszłość, jednak pragnę się dowiedzieć czy były już jakieś wzmianki o kolejnym spotkaniu za rok, czy raczej nie myśleliście o tym ( jeszcze pewnie nie ochłoneliście po spotkaniu a ja już pytam o kolejną tego typu imprezę )
Wcześniej ego nie zrobiłem, więc podziękuję teraz.
Dzięki za 2 dni świetnej zabawy i miłego towarzystwa. Całkiem inaczej rozmawia się na forum, a inaczej w realu, kiedy przestaje się już byś takim anonimowym