Zły kod index


(Deprim86) #1

http://azsawf-koszykowka.katowice.pl/co ... moscomFORM co jest nie tak że moduł flash spadł na dół co jest zle w kodzie pomożcie dodam że po zalogowaniu wszytsko jest oki i na swoim miejscu (jak pozbuć sie poziomych liń one są za długie i psują cała stronke :evil:


(system) #2

wszedłem na tą stronke i .. wszystko gra. nic nie jest poprzestawiane. nie widze żadnego problemu.

działa wszystko zarówno pod IE jak i FF i Operą.


(Monczkin) #3

deprim86 , popraw te błędy w temacie i poscie. Na stronie też tak piszesz niechlujnie? Z tego co widzę to tak....


(Deprim86) #4

XXXXXXXXX


Poczytaj lepiej regulamin

Asterisk


(system) #5

zacznijmy od tego że Twoja strona działa (u mnie pod każdą przeglądarką).

co do języka to przeczytaj sobie uważnie nawet swoją stronę główną: nie obyło się bez błędów językowych, gramatycznych, braku polskich znaków, literówek...


(Deprim86) #6

wszystkie artykuły są kopiowane z innych stron więc ja się pod tym nie podpisuje a co do ostrzeżenia to brak chyba w nim jakiś konkretów bo przecież każdy ma swoje zdanie poza tym Wy obrażać możecie - a my mamy siedzieć cicho ?? Powiedz dlaczego?


(Maciej Szankin) #7

Bo nie jesteś u siebie w pokoju, a podstawy kultury do czegoś zobowiązują.

Zresztą nikt tu nie obrażał, tylko po koleżeńsku zwrócił uwagę na fakt niechlujnego pisania abyś miał szansę to poprawić.


(system) #8

skoro artykuły są kopiowane z innych stron łamiąc prawa autorskie to chociaż w dobrym guście byłaby wzmianka pod artykułem skąd pochodzi wraz z linkiem zwrotnym.


(Deprim86) #9

nie łamię prawa bo mam podpisaną umowe na przetważanie artykułów dalej więc prosze bez oskarżeń!