Siema, nie mogłem dobrać działu pod mój temat, dlatego piszę tutaj. Mam taki problem, może błachy ale mnie zagiął Od wczoraj zmieniły mi się miniaturki (podglądy) filmików na YT z normalny na takie duże. Szukam po tym YT, jak i w Google jak to zmienić, ale nigdzie nie ma jak to zrobić. Dodam tylko, że to mam tylko na jednym koncie! , bo jak zaloguje się na inne konto, to już mam normalną wielkość. Wiecie może jak to robić, aby przywrócić do standardowych wielkości?
Widzę, że w zależności od powiększenia strony YT - 100% mam 4 obrazki, 90% mam 5 obrazków, 80% mam 6 obrazków akurat takich, jak na drugim screenie, że tak powinno być.
Są przeglądarki, które zapamiętują ustawienia każdej strony.
Czyli - problemu nigdy nie było?
Problem jest, a zoom to obejście o ile zadziała i Google chamsko nie wymusza ciągle do 4 kafelków (podejrzewam, że jak okno zmniejszy się do 360px szerokości to raczej będą max dwa lub widok PC się rozwali, bo jest m.youtube.com i RWD nie koniecznie musi obsługiwać malutkie okienka).
Ale zastanawia mnie dlaczego powiększone są te kafelki tylko na jednym koncie i to na wszystkich tych znanych przeglądarkach, czy to opera chrome itp. jak wyloguje się z tego konta to wszystko jest normalnie.
witam. od wczoraj mam ten sam problem jest to irytujące, już pisałem 2 razy do yt, mam nadzieję że ktoś znajdzie sposób jak to naprawić i się nim podzieli