Hej!
Po podłączeniu laptopa do sieci jasność zmienia się na taką, jaka była ostatnio ustawiona na podłączonym do sieci, irytująca sprawa gdy późnym wieczorem nagle podłączycie laptopa do sieci i ekran robi się bardzo jasny.
Czy można zrobić coś, by jasność ekranu była ustawiana wspólnie dla wszystkich planów zasilania? Tak, by odłączenie lub podłączenie kabla zasilania nie miało wpływu na jasność ekranu.
Chyba nie do końca mnie zrozumieliście. @anon41799040
Chodzi mi o to, żeby nie mieć dwóch oddzielnych suwaków. Chcę aby była jedna wspólna jasność bez względu na to czy laptop jest podłączony do sieci czy też nie. @anon2166525 temat jest o za niskiej jasność a ja nie mam z tym problemu.
Chodzi mi o jedną, bardzo prostą rzecz. Chcę aby moje ustawienie jasności ekranu nie zmieniało się po odłączeniu/podłączeniu laptopa do sieci, nie chce by laptop po zmianie planu zasilania pamiętał jego ostatnie ustawienie jasności tylko żeby utrzymywał je stałe bez względu na to co robię z kablem od zasilania i jaka jasność była ustawiona wcześniej na danym planie zasilania.
@daras28-82 wiem, dlatego właśnie ten temat istnieje. @anon56527844 windows ma wbudowane narzędzie do sterowania ciepłem barw, które swoją drogą całkiem dobrze sobie radzi.