Witam posiadam laptopa firmy LENOVO na Windows 7 home premium 64. Udało mi się zmienić język klawiatury i regionu na polski ale jeżeli chodzi o system ciągle jest na angielskim. Vistalizator wyrzuca mi błąd przy instalacji polskiego a na internecie nie mogę znaleźć update dla pakietów językowych Windows 7 chodź z tego co szukałem pisali ze nie hp nie ma :{
Cześć,
Zmiana języka jest dostępna tylko w edycji Ultimate i Enterprise - w pozostałych wersjach zmiana języka jest niezgodna z licencją, włączając w to korzystanie z wynalazków pokroju Vistalizatora.
Czyli mam rozumieć że pozostaje mi tylko kupno edycji pl :?
Albo nauka języka angielskiego. Podstawy wystarczą.
Dzięki do zamknięcia!
Zmiana języka jest możliwa na każdym w7 pod warunkiem, że:
" Windows ® Home Premium OA" - na końcu tego napisu nie ma prawa być literek oznaczających kraj, np PL, ENG etc.
Jeśli nie masz przypisania do kraju to sprawdź czy LENOVO czasem nie udostępnia dysku pod nazwa “Lang Pack”
Jeśli takowego niema to aby zmienić na pełny polski musisz dokonać ponownej instalacji z polskiej wersji w7 podając serial z naklejki.
Jest to 100% zgodne z licencją.
W przypadku gdy masz literki przypisania do kraju to nie wolno Ci zmieniać języka.
W przypadku watpliwości zadzwoń Microsoft Polska - +48 22 594 19 99 - powiec o co biega, podasz tam numer swojego systemu i dostaniesz odpowiedz czy możesz zmienić język.
Otoz sprawdziłem i mam dziwny prooblem… w folderze system32–>DISM posiadam 2 foldery z jezykiem angielskim i z jezykiem polskim jak moge uruchomić ten polski?