Zmiana jezyku w Burnout Paradise- pilne!

Witam. Właśnie zainstalowałem Burnout Paradise. Automatycznie zainstalowało sie w języku angielskim. Aby zmienić na polski muszę pozmieniać w rejestrze wartości language i locale tylko, że nie wiem na jakie. W language mam English(UK), wieć pewnie polski bedzie Polish (PL), ale w drugim, locale jest wpisane en_UK i nie wiem co w nim wpisać.

a próbowałeś: pl_PL ?? ewentualnie po prostu PL??

nie działa. :frowning:

A reinstalacja programu?

Przy okazji skąd wziąłeś wersje tej gry w języku angielskim?? W Polsce jest sprzedawana w wersji Polskiej.

Z tego co czytałem nie ma jeszcze spolszczenia do Tej gry. To nie jest kwestia zmiany jednej wartości w rejestrze - jak w The Sims tylko pewnie pełna aktualizacja plików językowych

Hmm o ile pamięć mnie nie myli to w wersji PL jest możliwość ustawienia języka ENG zamiast PL ale w wersji ENG jest tylko ENG, PL nie można ustawić.

PS: Skąd wytrzasnąłeś wersje ENG ? przecież w sklepach jak i u piratów jest dostępna tylko PL.

Po prostu kupiłem w sklepie. Zainstalowałem na Windows 7 i jest po polsku. Instaluje na drugim kompie z vistą i angielski. Ale wpisałem w rejestrze PL i już działa po polsku.

Coś kręcisz. Wcześniej pisałeś że nie działa na PL a teraz niby działa?? Coś mi się widzi że jednak tego nie kupiłeś w sklepie :twisted:

Najpierw próbowałem pl_PL i nie działało, a myślałem wtedy, że samo PL też nie będzie działać i napisałem od razu że nie działa, a potem nie chciało mi się edytować postu. Grę dostałem właśnie wczoraj na zająca, a przedtem grając w demo tej gry też wersja była angielska instalujac na Viście, a polska instalujac na 7.