Zmiana nazwy folderu i uciążliwy komunikat


(pczdz) #1

Jak w temacie , komunikat jest następujący :

"Po zmianie nazwy,

przeniesieniu lub usunięciu

pliku "Nowy folder" niektóre

programy mogą przestać

działać. Czy na pewno chcesz

to zrobić?"

Pojawia się zawsze podczas zakładania nowego folderu i zmiany nazwy . Ktoś wie jak to wyłączyć ?